Spiras inviterer til tre medlemsmøder · Bliv klogere på renteudvikling samt forventninger og tendenser i den finansielle verden · Nu kan du igen søge tilskud til klima-lavbundsprojekter · TV-Avisen var en tur ude på næstformandens marker · Danmark ér et grønt foregangsland
 
 
 
Spiras inviterer til tre medlemsmøder
En gennemgang af aktuelle politiske sager, status på fusionen samt to faglige indlæg er overskrifterne ved tre medlemsmøder i Aabenraa, Vojens og Kolding senere i oktober.
 
Bliv klogere på renteudvikling samt forventninger og tendenser i den finansielle verden
Onsdag den 11. oktober får du fornøjelsen af både John og Jørgen, når Spiras  skyder dette års rentemøder i luften i henholdsvis Kolding og Vojens.

Det bliver møder med fokus på tal, renter samt procenter og promiller. Der bliver også nærmere på sidste års inflation og dennes betydning for renteudviklingen samt udbuddet af de forskellige låntyper specielt inden for landbrugssektoren.
 
 
Nu kan du igen søge tilskud til klima-lavbundsprojekter
Den 2. oktober åbnede Miljøstyrelsens Klima-Lavbundsordning, hvor du som lodsejer har mulighed for at søge tilskud til at udtage dine kulstofrige lavbundsarealer.  
 
 
TV-Avisen var en tur ude på næstformandens marker
Christian Lund er imod en CO2-afgift – men er ikke overrasket over klar udmelding fra Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen. Det har stået sort på hvidt i regeringsgrundlaget.

 
 

Danmark ér et grønt foregangsland
De mange politikere og organisationer, der taler om, at Danmark skal være et grønt foregangsland, og at klimaafgiften vil gøre Danmark til det, har fuldstændig glemt at kigge på, hvor dansk landbrug er i dag. Dansk landbrug ér et grønt foregangslandbrug. Det mener Henrik Jessen, formand for Spiras, blandt andet i et debatindlæg.
 
 
Ledige stillinger hos Spiras
 
 
 
2023 © Spiras

Denne mail er sendt til newsletter@newslettercollector.com,
da du enten er kunde hos KHL, SLF eller LandboSyd, 
eller har oprettet dig på vores mailingliste.

Ønsker du ikke at modtage vores nyhedsmail, kan du afmelde dig her.