Spiras leverer overskud i et historisk fusions-år · Årets kvægelev kaldes ”et scoop for enhver virksomhed” · Vandløbsmøde afviklet med Tønder Kommune · Klimaaftale mellem landbruget og Vejen Kommune forlænget · Indkaldelse til generalforsamling
 
 
 
Spiras leverer overskud i et historisk fusions-år​​​​​​
Spiras – den nye store landboforening i det syddanske – kommer ud af sit første regnskabsår med et overskud på 4,8 millioner kroner.

Regnskabet fremlægges til godkendelse ved foreningens første ordinære generalforsamling, som foregår torsdag den 21. marts på Agerskov Kro.
 
Årets kvægelev kaldes ”et scoop for enhver virksomhed”
Foran knap 2000 deltagere til Kvægkongres 2024 i Herning Kongrescenter blev vinderen af Årets kvægelev 2024 kåret med ord som ”nysgerrig, dygtig og grundig”.

Sådan beskrives Isabella van Noordenne, der er elev på Gråsten Landbrugsskole.
Christian Lund, formand for Landbrug & Fødevarer, Kvæg, sagde blandt andet om vinderen:

- Juryen har lagt vægt på, at Isabella har et ønske om hele tiden at udvikle sig. Hun forstår de økonomiske konsekvenser af de beslutninger, der tages. 
 
 
Vandløbsmøde afviklet med Tønder Kommune

Ved et vandløbsmøde i Tønder Kommune medvirkede der repræsentanter fra vandløbslaug rundt i kommunen, sagsbehandlere og folkevalgte fra Tønder Kommune samt vandløbskonsulenter og folkevalgte fra Sønderjyske Vandløb.

Under hele mødet var der en god debat om vandløbsspørgsmål.
 
 

Klimaaftale mellem landbruget og Vejen Kommune forlænget
I 2050 skal Vejen Kommune være klimaneutral. Samtidig skal kommunen gøres mere robust og modstandsdygtig overfor oversvømmelser og andre konsekvenser af klimaforandringerne.

Og det er årsagen til, at kommunen sammen med flere landbrugsorganisationer - heriblandt Spiras - har indgået en ny og opdateret klimapartnerskabsaftale.
 
 

Indkaldelse til generalforsamling 
Spiras indkalder til ordinær generalforsamling torsdag d. 21. marts 2024 på Agerskov Kro.
 
 
 
2023 © Spiras

Denne mail er sendt til newsletter@newslettercollector.com,
da du enten er kunde hos KHL, SLF eller LandboSyd, 
eller har oprettet dig på vores mailingliste.

Ønsker du ikke at modtage vores nyhedsmail, kan du afmelde dig her.