Nu kan du sikre dig en billet til Nytårskuren 2024 · Bliv klogere på pensionsindbetalingerne inden årsskiftet · Konkurrencerådet anmelder el-handler · Julen varer længe og kan koste medarbejderen mange penge · Indberetning af dokumentation vedrørende særregler for IE-husdyrbrug
 
 
 
Nu kan du sikre dig en billet til Nytårskuren 2024
Det bliver en traditionsrig – men også anderledes aften, når Spiras inviterer til nytårskur i Agerskov-Hallen mandag d. 8. januar 2024.

Nu er der åbent for tilmeldingen til en spændende aften, hvor der blandt andet er ministerbesøg.
 
Bliv klogere på pensionsindbetalingerne inden årsskiftet
Nytåret nærmer sig med hastige skridt, og det er nu, der skal være styr på de faktuelle grænser omkring indbetalingerne til pension. Spiras-rådgivere står klar med råd og vejledning.
 
 
Konkurrencerådet anmelder el-handler
Konkurrencerådet oplyste fredag i en pressemeddelelse, at de har afgjort, at virksomheden Effekthandel samt 46 kraftvarmeværker og tre regulérkraftværker har overtrådt konkurrenceloven.

– Endnu en gang viser det behovet for kontrol af det danske el-marked. Gang på gang identificerer Spiras’ energiteam med vores ElTjek-analyse uregelmæssigheder, fejl og i værste tilfælde snyd med el-afregninger til danske virksomheder og landbrug, lyder reaktionen fra energirådgiver Kent Bisgaard, Spiras.
 
 
Julen varer længe og kan koste medarbejderen mange penge
Juletiden nærmer sig, og julen er også gavernes fest. Men landmanden kan hurtig komme i klemme ved deres gavmildhed til deres medarbejdere. I en artikel præciserer Spiras, hvad landmanden skal være opmærksom på, når der gives gaver til medarbejderne.
 
 

Indberetning af dokumentation vedrørende særregler for IE-husdyrbrug
IE-husdyrbrug skal en gang om året inden 31. december indsende visse oplysninger til kommunen. Har du brug for hjælp i forbindelse med indberetningen? Kontakt Spiras.
 
 
 
2023 © Spiras

Denne mail er sendt til newsletter@newslettercollector.com,
da du enten er kunde hos KHL, SLF eller LandboSyd, 
eller har oprettet dig på vores mailingliste.

Ønsker du ikke at modtage vores nyhedsmail, kan du afmelde dig her.