Hjertet brænder for landbruget hos ny direktør i Spiras · Spiras rådgiver andre end landmænd· Få styr på din skat inden nytår · Økonomiministeren er blandt gæsterne ved Nytårskuren 2024 · Markvanding blandt emnerne på møde i Aabenraa Kommune
 
 
 
Hjertet brænder for landbruget hos ny direktør i Spiras​​​​​​​
Det er en erfaren leder og med en betydelig passion for landbruget og fødevareklyngen, som sætter sig i stolen som ny administrerende direktør i Spiras.

41-årige Lene Gade Hovmøller tiltræder med virkning fra 1. februar 2024 som øverste chef for de godt 300 medarbejdere i Spiras
 
Spiras rådgiver andre end landmænd
I kølvandet på etableringen af den ny-fusionerede landboforening Spiras er samarbejdet mellem regnskabskontorerne i Kolding, Vojens, Aabenraa og Odense styrket.

Samlet set er der nu et team med større erfaring og flere kompetencer, når det gælder rådgivningstilbud til andre erhverv – udenfor landbruget. Det gælder små og mellemstore virksomheder, som kan omfatte vidt forskellige brancher lige fra håndværkere, mindre produktionsvirksomheder til udlejningsejendomme, frisører, læger samt terapeuter.
 
 
Få styr på din skat inden nytår
Skal pensionsind­betalingen justeres?
Skal der gives skat­tefri pengegaver til familien?
Eller skal der gives gaver til velgørende for­eninger, som du kan få fradrag for?

Der er nok at tage højde for, når det gælder om at få forberedt skatten i 2024.
 
 
Økonomiministeren er blandt gæsterne ved Nytårskuren 2024
Den nye økonomiminister Stephanie Lose er blandt gæsterne ved nytårskuren, som Spiras inviterer til mandag den 8. januar. Nytårskuren foregår i Agerskov-Hallen.

Vær sikker på en billet til arrangementet. Tilmeldingen er åben.
 
 

Markvanding blandt emnerne på møde i Aabenraa Kommune
En delegation fra Spiras har den 6. december deltaget i et  dialogmøde med Aabenraa Kommunes udvalg for bæredygtig udvikling. Dagsordenen var lang, og der var generelt et bredt fokus på vand i forskellige afskygninger. Vandløbsvedligeholdelse, modificerede vandløb og ikke mindst markvanding, som fylder rigtigt meget i Aabenraa Kommune.
 
 
 
2023 © Spiras

Denne mail er sendt til newsletter@newslettercollector.com,
da du enten er kunde hos KHL, SLF eller LandboSyd, 
eller har oprettet dig på vores mailingliste.

Ønsker du ikke at modtage vores nyhedsmail, kan du afmelde dig her.