Nyt nummer af Ridehesten på gaden

Danmark har været lukket ned, men der er håb forude
Siden den 11. marts har Dannmark været lukket ned. Corona-krisen har været hård, men det har også givet nye muligheder. Og da mange ridecentre har måtte lukke ned for deres elevundervisning har det givet mulighed for at bruge kreative undervisningsformer online. I det nye magasin kan du få idéer til online undervisning, og høre om at undervise og modtage undervisning online.

Skal du holde ferie i Danmark, kan du få inspiration til din næste rideferie hos nogle af de mange skønne steder i Danmark. Du kan også læse den spændende og hjertevarme artikel om Severo Jurado Lopez, om hans nye planer og hans tanker om hestevelfærd. Lær om hestens krop, og om hvordan du ser de vigtigste fysioterapeutiske hotspots, så du gør træningen mest effektiv. 
Bestil magasinet her

Hold ferie med hesten 

Mange familier har gjort sig overvejelser om hvor sommerferien går hen i år, og det er nærliggende at holde ferie med hest herhjemme i Danmark. Danmark gemmer på så meget pragtfuld natur og  spændende rideruter der bare venter på at blive udforsket på hesteryg.

Køb magasinet og læs mere om rideferie med hest

Online undervisning

Corona krisen har betydet at mange måtte tænke i andre baner for at få den undervisning de er vant til. Teknologien og de online medier er blevet taget i brug. Anna Kaprzak som er OL-rytter er blevet trænet online gennem mange år. I dette nummer kan du læse om forskellige muligheder og høre om rytteres (blandt andet Annas) og træneres erfaring med fjernundervisning.

Bestil det nye blad her

Målet for Severo Lopez er at have et lykkeligt liv

Den spanske OL Rytter Severo Jurado Lopez har efter syv år hos Helgstrand Dressage taget springet til at blive selvstævndig med egen forretning på sit ridecenter, som er smukt beliggende i Dronninglund. Severo ønsker at ride de 8-10 heste han har i træning, og han sætter hellere pengene i sikre hegn og god bund i ridehallen end luksus. Det vigtigste er at mennekser og heste har det godt, fortæller Severo.
Læs mere om Severos planer i magasinet Ridehesten

Hold dig opdateret på Ridehesten.com

Følg med hver dag lige her
Twitter
Facebook
Instagram
YouTube
Website
Email
Copyright © 2020, Wiegaarden Media All rights reserved.

Vores mailadresse er:
mediehuset@wiegaarden.dk
Facebook
Instagram
Website
YouTube
Twitter
Email






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Ridehesten · Blåkildevej 15 · Hobro 9500 · Denmark