Se nyhedsbrevet i din browser
 
Mandag 6. februar 2017
Info
 
 
Nyt business-medie om IT- og telebranchen
Nyt business-medie om IT- og telebranchen

Watch Medier lancerer til foråret ITWatch om den danske IT- og telebranche. Mediet vil blandt meget andet sætte ekstra fokus på fintech.

Watch Medier lancerer i foråret et nyt og ambitiøst erhvervsmedie om IT- og telebranchen, når ITWatch sendes i luften.
Mediet vil gå helt tæt på de danske IT- og televirksomheder og sætte fokus på forretningen bag produkterne – herunder strategi, ledelse, resultater, konkurrence, politik, ordrer, opkøb, innovation, profiler, karriere, jobskift og meget andet.

”IT- og telebranchen er en af de største og vigtigste brancher i dansk erhvervsliv, og vi mener, at der er behov for et rendyrket businessmedie, der følger virksomheder og nøglepersoner i branchen tæt. Det medie laver vi nu – og vi kan ikke vente med at komme i gang,” siger Anders Heering, adm. direktør og chefredaktør for Watch Medier.

ITWatch kommer til at dække IT-branchen bredt – både de store toneangivende selskaber, underskoven af mindre virksomheder og fremtidens iværksætter-successer. Mediet vil dække virksomheder, der leverer software til forbrugere, herunder gaming og populære apps samt forretningssoftware inden for bl.a. CRM og ERP, ligesom der vil være fokus på fintech, konsulentmarkedet, teleselskaber, forhandlere og producenter af hardware – og meget andet.

Tilmeld dig allerede nu vores gratis og uforpligtende nyhedsbrev her


Watch Medier er ejet af JP/Politikens Hus, og ITWatch bliver det ottende nichemedie i mediehuset, der desuden står bag EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, MediaWatch, MedWatch og ShippingWatch. Alle medier er abonnementsfinansierede onlinemedier, og det bliver ITWatch også. Ambitionen er som altid at levere uafhængig, kritisk og fair erhvervsjournalistik med fokus på substansen.