28-01-2021
Kære
Her har du dit daglige nyhedsoverblik fra branchen:
Nyt mentorprojekt skal fastholde elever
Danmark kommer til at mangle dygtige faglærte i fremtiden, og det rammer blandt andet virksomhederne i hotel- og restauranterhvervet. Derfor er HORESTA og 3F Privat Service, Hotel og Restauration gået sammen om projektet ”Fra talent til faglært”, som skal mindske frafaldet på 30 % på erhvervets uddannelser. Det skal ske ved en målrettet mentorordning, hvor unge faglærte fra branchen fastholder de unges motivation gennem første praktikforløb.
NY I HORESTA: Populær pub-kæde vil være gæstens andet hjem
Den første Old Irish Pub åbnede i Roskilde i 2013, og i dag har brødrene næsten 40 pubs i Danmark, Sverige og Finland. For nylig har de overtaget Damhuskroen. Læs mere om virksomheden her, der netop har meldt sig ind i HORESTA.
Har du tilmeldt dig? Webinar om mulighederne for omstrukturering af coronaramte virksomheder
Det er tydeligt for enhver, at den nuværende coronakrise presser mange danske virksomheder, men i særdeleshed hoteller og restauranter. Nogle overvejer måske i hvilken form, forretningen skal fortsætte. Der findes muligheder, der i mange tilfælde åbner op for, at virksomheder, som er sunde, men midlertidigt insolvente, kan drives videre i nye juridiske rammer. En mulighed for en ny start.
Webinar om mulighederne for en ny start - Omstrukturering af coronaramte virksomheder
Placering: Hos dig!
Medlemsfordel: Få rabat på håndsprit, visirer, mundbind og overfladedesinfektion
Genopliv.dk tilbyder godkendte værnemidler til fordelagtige priser og høj forsyningssikkerhed. Produkter der i dag leveres til hoteller, restauranter, caféer og detailhandelsaktører.
Medlemsnummer:
HORESTA Vodroffsvej 32 1900 Frederiksberg C tlf. +45 35 24 80 80 horesta@horesta.dk
Hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet, klik venligst her: AFMELD.
WebVersion