Klik for at se nyhedsbrevet i din browser
Nyt om DM i Debat - Dansk

Velkommen til DUFs nyhedsbrev!

Tak fordi du læser med!
Hvis du læser noget, som du tænker kunne være relevant for andre i din organisation, så del det meget gerne med dem.

Rigtig god påske, når I når dertil!

Tilmeld dig DM i Debat 2024

Tilmeld dig DM i Debat 2024

Er du ung, debatlysten og brænder du for at sparke dit budskab ud over rampen? Så bliv deltager til DM i Debat 2024!

Siden 2011 har DUF og Politiken afholdt DM i Debat. Her har Danmarks skarpeste unge debattører krydset klinger i kampen som danmarksmester i debat. Hvis du er typen, der elsker at formidle dine budskaber, kan skrue et argument sammen, som kan overbevise selv dine største tvivlere og vil være med til at sætte unges stemme på dagsordenen, så er det lige præcis dig, vi søger som en af de 32 modige deltagere til dette års udgave af DM i Debat.

DUFs medlemsorganisationer har mulighed for at indstille deltagere via dette link

Du kan læse mere om DM i Debat her

Hvis du har spørgsmål til DM i Debat 2024 er du også hjerteligt velkommen til at skrive eller ringe til Stella som er projektleder

Mail: smt@duf.dk

Telefon: 60 20 14 18

Kom til workshops om trivsel

Kom til workshops om trivsel

DUF afholder tre temaworkshopper om (mis)trivsel og det gode børne – og ungeliv, med et mål om, at alle interesserede fra DUFs medlemsorganisationer kan give deres input til regeringens trivselskommission, som DUFs forkvinde, Christine Ravn Lund, sidder i.

Vi vil fortælle om arbejdet med og i Trivselskommissionen, og så glæder vi os til at høre jeres bud på, hvordan vi sikrer, at færre børn og unge mistrives nu og i fremtiden.

Det er vigtigt for DUF at inddrage medlemsorganisationerne så meget så muligt, og vi håber derfor, at I har lyst til at deltage til én af de tre temaworkshops – og at I vil dele det med andre medlemmer af DUFs medlemsorganisationer.

Dato og tidspunkt for de tre workshops er:

- 17/4 kl. 13.30 til 15.00 på Scherfigsvej

- 22/4 kl. 18.00 til 20.00 i Aarhus inkl. aftensmad

- 29/4 kl. 18.00 til 20.00 på Scherfigsvej inkl. aftensmad

Søg om at komme på Verdensmålsakademiet 2024

Søg om at komme på Verdensmålsakademiet 2024

Vil du være en del af et fællesskab, som handler aktivt? En uge på højskole med andre unge, som også vil sætte fokus på en bæredygtig udvikling af verden? Så kan du nu blive verdensmålsambassadør.

Du kan lige nu ansøge om at blive en del af et stærkt ungt netværk, som arbejder for at formidle håb for en bæredygtig fremtid og sætte handling bag verdensmålene inden 2030.

Verdensmålsakademiet afholdes på Roskilde Festival Højskole fra 28. juli til 2. august 2024. Det er gratis at deltage og netop nu muligt at søge om at komme med på holdet.

Foreningskalas nærmer sig!

Foreningskalas nærmer sig!

Kom med når DUF samler al den nyeste viden og de bedste værktøjer om frivillighed, foreninger og unge - og deler den ud til et festligt læringsevent for alle frivillige og ansatte i DUFs medlemsorganisationer.

Foreningskalas er en festlig lærings- og netværksdag for hele DUF-paraplyen. I 2024 stiller vi skarpt på hvad vi mener, når vi taler om "bæredygtighed" ift. engagement, frivillige og foreninger.

Lokale og nationale frivillige, ansatte og bestyrelser er velkomne til en dag, hvor vi skal overraskes, imponeres og lære af hinandens erfaringer og spændende projekter på tværs af DUF.

Du kan forvente at få:

  • Faglige indspark og inspiration fra andre børne- og ungdomsorganisationer
  • En vifte af workshops om temaer, der er relevante for dit arbejde i organisationen
  • Netværk med andre i DUFs medlemsorganisationer
  • Sommerstemning og godt humør

Jobopslag: DUF søger international konsulent

Jobopslag: DUF søger international konsulent

Vil du arbejde med at engagere danske børne- og ungdomsorganisationer i internationalt arbejde? Synes du, at Monitorering, Evaluering og Læring (MEL) er spændende, og er du en haj til at skrive afrapporteringer?

DUF søger en dygtig international konsulent til at rådgive vores medlemsorganisationer om deres internationale projekter og partnerskaber og til at udvikle arbejdet med MEL samt stå i spidsen for vores afrapportering til Udenrigsministeriet.

Læs meget mere om stillingen på duf.dk/job

Her er de nye medlemmer af Ungeklimarådet

Her er de nye medlemmer af Ungeklimarådet

De 14 nye ansigter, som de næste par år skal udgøre Ungeklimarådet, er fundet. Halvdelen af dem er udpeget af DUF, og skal sammen med de resterende medlemmer rådgive og udvikle anbefalinger til klima-, energi- og forsyningsministeren.

Ungeklimarådets 14 nye medlemmer er fundet. De næste to år skal nye medlemmer fra hele Danmark stå for udviklingen af grønne anbefalinger og klimarådgivning til klima-, energi- og forsyningsminister Lars Aagaard.

Jeg sætter stor pris på det gode samarbejde, som jeg har haft med det afgående Ungeklimaråd – og jeg ser frem til et mindst lige så godt samarbejde med de nye medlemmer. Ungeklimarådet er en vigtig stemme i klimadebatten og bidrager med et helt nødvendigt perspektiv for mig som minister. Jeg glæder mig derfor til at følge det nye Ungeklimaråds arbejde,” siger klima-, energi- og forsyningsminister Lars Aagaard.

Læs hele nyheden og se de nye medlemmer her.

youtube facebook instagram twitter linkedin
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du er tilmeldt via vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at modtage flere nyhedsbreve, benyt nedenstående link.
Afmeld nyhedsbrev