Se denne mail i en browser
20. april 2021
 
 
 
 
  NYT OM EU-RET OG INTERNATIONAL RET  
 
 
 
 
 
 
 
  VÆR MED TIL POUL SCHMITH'S FØRSTE "MORGENHOLDET"  
 
 

I dag kan vi med glæde præsentere vores nye gratis webinar-serie ”Morgenholdet”, hvor specialisterne fra vores team løbende inviterer på en virtuel snak om de mest aktuelle og spændende emner på det EU-retlige område. 

Den 28. april 2021 kl. 08:30-09:00 slår partner, Jacob Pinborg og director, Stine Egeris Pedersen for første gang skærmene op for ”Morgenholdet”, hvor de vil sætte generaladvokatens forslag til afgørelse i sag C-882/19, Sumal, under et lup – en sag, der vedrører spørgsmålet om et datterselskab kan stilles til ansvar for moderselskabets overtrædelse af konkurrencereglerne. Med de nye regler i konkurrenceloven om civile bøder og et øget fokus på erstatningssager på det konkurrenceretlige område, har det stor betydning, hvilke juridiske enheder, som kan holdes ansvarlige for overtrædelser af konkurrencereglerne. Generaladvokatens forslag rammer dermed ned i en meget aktuel debat, som vi meget gerne vil indbyde dig til at høre nærmere om (og diskutere med os).

Du kan tilmelde dig til eventet gennem nedenstående tilmeldingsknap.

Vi ser frem til at ”nørde” EU-ret med dig.

 
 
 
TILMELD
 
 
 
 
 
 
 
       
 
 
  Tak fordi du læste med. 

Klik her, hvis du ønsker at afmelde eller ændre i dine indstillinger for modtagelse af nyhedsbrevet.

Poul Schmith/Kammeradvokaten er et full-service advokatkontor, som tilbyder dybt specialiseret juridisk rådgivning på alle områder af relevans for kunder i både den private og den offentlige sektor. Vores kundetilgang er baseret på ordentlighed. Vi er altid nysgerrige på den enkelte kundes forretning og på, hvordan vi bedst kan understøtte netop den – med juridisk ekspertise, høj faglighed og gennem udvikling af Legal Tech-løsninger. 
Vi har fokus på bæredygtighed, som er en integreret del af firmaets strategi.
 
 
 
 
 
 
CVR:64952811
@:MAIL@POULSCHMITH.DK
T:+45 33 15 20 10
 
AARHUS
ÅBOULEVARDEN 49
8000 AARHUS C
 
KØBENHAVN
VESTER FARIMAGSGADE 23
1606 KØBENHAVN V