Se denne mail i en browser
3. juni 2022
 
 
 
 
  NYT OM EU-RET OG INTERNATIONAL RET  
 
  Vi holder dig løbende opdateret om nyt inden for EU-ret og international ret. I dette nyhedsbrev kan du læse om: God læselyst.  
 
 
 
 
 
 
 
  HØJESTERETS DOM I IRAK-SAGEN  
 
  Højesteret frifandt i tirsdags Forsvarsministeriet i Irak-sagen om operation Green Desert, hvor danske styrker var beskyldt for bl.a. at have medvirket til tortur af irakiske fanger. Vi skitserer de vigtigste dele af dommen og giver lidt nyttig baggrundsviden.  
 
 
LÆS NYHED
 
 
 
 
 
 
 
 
  MORGENHOLDET: DIGITAL SERVICES ACT OG EU’S REGULERING AF DIGITALE TJENESTER  
 
  Den 15. juni 2022 får Morgenholdet besøg af en gæst, advokat Kirsten Marie Donato, som er specialist i databeskyttelse, AI og digitale services. I forlængelse af vores sidste Morgenholdet om Digital Markets Act (DMA) vil Kirsten give en introduktion til forordningens søsterregulering: Digital Services Act.  
 
 
TILMELD DIG WEBINARET
 
 
 
 
 
 
 
       
 
 
  Tak, fordi du læste med. 

Poul Schmith er et full-service advokatkontor. Vi tilbyder vores kunder specialiseret, juridisk rådgivning inden for højt regulerede og samfundskritiske sektorer på tværs af det offentlige og private erhvervsliv.

Vi arbejder for et erhvervsliv i udvikling og et samfund i balance ved at udvikle nytænkende, langsigtede og juridisk bæredygtige løsninger.I kraft af vores mangeårige rolle som kammeradvokat er vi statens foretrukne advokat. Det er vi stolte af, og det værner vi om. Som statens advokat bærer vi et stort ansvar på fællesskabets vegne.

Klik her, hvis du ønsker at afmelde eller ændre i dine indstillinger for modtagelse af nyhedsbrevet.
 
 
 
 
 
 
CVR:64952811
@:MAIL@POULSCHMITH.DK
T:+45 33 15 20 10
 
AARHUS
ÅBOULEVARDEN 49
8000 AARHUS C
 
KØBENHAVN
KALVEBOD BRYGGE 32
1560 KØBENHAVN V