11/04/19
Dagens historie
Nye F18 spahuse
For at imødekomme efterspørgslen på flere og større feriehuse, realiseres nu planen om et større feriehus med tre værelsesfløje med hver to værelser og badeværelse samt stort køkken og stue. Huset får sengepladser til 18 personer, det ene badeværelse udstyres med en spa til 8 personer, og indrettes delvist med handicapvenlige funktioner.

Vi forventer i første omgang at have 3 huse klar til udlejning ultimo 2019, hvor bookingen hertil forventes at åbne omkring 1. juli. 
Nyhed
Hundehaven
Til påske åbner vores nye Hundehave 🐕🌸

I Hundehaven kan du lufte din hund, uden at den skal være i snor. Her er der mulighed for, at din hund kan komme og lege med andre hunde eller prøve den lille agility forhindringsbane. Hundehaven er indhegnet og indrettet med borde og bænke og vand til hunden.   
Aktuelt
Rubjerg Knude Fyr på "rulleskøjter"

- NORDJYSKE Stiftstidende 31. marts 2019
Hjørring kommune er kommet et væsentligt skridt nærmere målet om at flytte Rubjerg Knude Fyr længere ind i klitterne. Fyret som vejer 4400 ton, flyttes umiddelbart på den anden side af sommeren. Her sættes fyret på hjul, også kaldet "rulleskøjter", og bliver ved hjælp af donkrafte og hydraulik flyttet 60-80 meter længere ind. 
 
Læs artiklen fra Nordjyske her
Ophold
Der er forår i luften

 I Skallerup kan vi for alvor mærke det spirende forår, hvor dagene bliver længere og lysere 🌞 Foråret indbyder i høj grad til masser af udendørs leg i vores naturskønne omgivelser 🌷🌸

Book en hyggelig familieferie med masser af aktiviteter, og besøg Rubjerg Knude Fyr
inden det "skøjter" længere ind i klitterne.  

Feriehus til 4 personer
pr. nat  (min. 2 nætter)


Fra DKK 995

Book
Konkurrence
Vinder af nyhedsbrevkonkurrence
Stort tillykke til Vera Søgaard Dinesen som blev vinderen i 1. kvartal af nyhedsbrevkonkurrencen. Vera kan se frem til at modtage entrebilletter til Romulus - spa og wellness for 2 personer. Næste vinder af entrebilletter til Romulus udtrækkes den 1. juli og får direkte besked.

OBS: Så længe du modtager vores nyhedsbrev, deltager du helt automatisk i konkurrencen.
Følg os på de sociale medier
Hvis du ønsker at afmelde Skallerup Posten og din automatiske deltagelse i konkurrencer, kan du gøre det her:
Afmeld nyhedsbrev »

Opdater din profil »

Skallerup Seaside Resort
Nordre Klitvej 21
Hjørring 9800
Denmark

Add us to your address book


Copyright © 2019 Skallerup Seaside Resort, All rights reserved.