Laatste week van de Woonmaand! | Bekijk online
Dierspecialist
Woonmaand Facebook winactie
Het is alweer de laatste week van de Woonmaand bij Dierspecialist! Ook deze laatste week hebben wij weer enkele mooie aanbiedingen voor u geselecteerd, waarmee u uw geliefde huisdier eens lekker kan verwennen.

Vergeet ook niet om mee te doen met onze Facebook winactie. Ga naar onze Facebook pagina, like de pagina en maak de slagzin af onder onze Facebook winactie bericht. U maakt dan automatisch kans op één van de vijf Rowenta X-trem Power Animal stofzuigers t.w.v. €199,95!
Knaagdierenkooi Baldo
De knaagdierenkooi Baldo heeft tralies met een opening aan de voor- en bovenzijde en is voorzien van een plastic onderbak. De traliekooi is snel van de onderbak te verwijderen door de 2 clipjes aan de zijkanten, zodat de bak makkelijk schoon te maken is.

Nu met 20% korting al vanaf €33,40!

Knaagdierenkooi Baldo
Reismand Trotter 1
Reismand Trotter 1
De Trotter 1 reismand is licht in gewicht, met aan de voorzijde een stevige en ruime metalen deur. Geschikt voor het vervoer van katten, kleine honden, konijnen en knaagdieren op een comfortabele manier. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Nu een fantastische aanbieding, van €14.50 voor slechts €9.99!
Tetra Starter Line
LED aquarium
Dit mooie LED aquarium biedt alles wat een beginnend aquariumhouder nodig heeft. Het gebruiksgemak en de betrouwbare apparatuur maken van dit aquarium de ideale starterset. Het stabiele aquarium van 54 liter wordt geleverd met LED-verlichting van 6 watt, een makkelijk te reinigen filter, een betrouwbare verwarmer en hoogwaardige voer en onderhoudsproducten. Inhoud 54 liter.

Profiteer van 25 euro korting, van €94,95 voor €69,95!

Tetra Starter Line LED aquarium
Voederstation Leistenen dak
Voederstation
Leistenen dak
Dit moderne voederstation is afgewerkt met een dak van leisteen en is eenvoudig op te hangen. Laat de vogels maar komen en verwelkom ze met een heerlijke maaltijd!

Van €29,95 voor slechts €21,95
!
Wij zijn Dierspecialist
Bij Dierspecialist doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom hebben wij de 5 zekerheden in het leven geroepen. Kom nu naar uw Dierspecialist en ervaar het zelf.
1. Deskundig advies

2. Verantwoord assortiment

3. Betrokken medewerkers

4. Betrouwbare service

5. Betaalbaar voor iedereen


Dierspecialist. Dat voelt goed!
De aanbiedingen in deze nieuwsbrief zijn geldig t/m 29 oktober 2017.
Wijzigingen in prijs en/of model evenals zet- en typefouten voorbehouden
.
Dobey en Faunaland zijn erkend Dierspecialist. U staat op deze maillijst omdat u relatie of klant bent bij een van onze Dierspecialist winkels.
 


Dierspecialist, Koeweistraat 9, 4181CD Waardenburg, Netherlands