De beste voorlezers van Amsterdam, studiehulp en de mooiste scifi
OBA Algemeen logo Webversie
 
De OBA biedt hulp aan Oekraïners
Op 24 februari is in Oekraïne oorlog uitgebroken en dit heeft een grote stroom vluchtelingen op gang gebracht. De OBA wil Oekraïners die nieuw in Nederland zijn graag helpen en hun kinderen ook wat afleiding bieden. Bezoek onze speciale pagina om te kijken wat wij doen en hoe jij kunt helpen.
 
 
280
 
EXPO Amsterdam meet Lviv
De expositie ‘Amsterdam meet Lviv’ vertelt het bijzondere verhaal van Lviv en zijn inwoners. Maak via de fotoreportage van Dolph Kessler kennis met deze unieke stad. De foto's zijn tot en met 30 juni te zien. Klik hier voor meer informatie over deze indrukwekkende expositie.
 
 
 
De beste voorlezers van Amsterdam
Tijdens de voorleeswedstrijd Read2Me lazen acht brugklassers voor uit hun favoriete jeugdboek. En wat deden ze het goed! De jury had het er maar wat moeilijk mee om een winnaar aan te wijzen. Maar na lang beraad rolde Rayaan van het Ir. Lely Lyceum uiteindelijk als winnaar uit de bus.
 
 
     
     
 
280
 
Volg ons op Instagram
We weten dat jij als OBA-fan niet elke dag bij ons kunt langskomen − en dat is ook helemaal niet erg. Maar wil je nu wat vaker de leukste leestips, interviews met schrijvers en video's van onze programmering? Volg ons dan op hier op onze Instagram. 
 
 
 
Vrijwilliger Online Taalcafé gezocht
Wil je mensen op weg helpen met het leren van de Nederlandse taal? Dan is de vrijwilligersfunctie bij het Online Taalcafé iets voor jou! Het Taalcafé is een laagdrempelige plek waar mensen digitaal samenkomen om te kunnen oefenen om hun taalvaardigheden te verbeteren.
 
 
     
     
 
280
 
De beste science-fictionboeken
Soms is het lekker om deze wereld achter je te laten en naar een ander universum te reizen. Daarom hebben we de beste scifi-boeken voor je verzameld. Dan kun jij even helemaal onderdompelen in een magisch universum vol aliens, zombies en virtual reality. 
 
 
 
Hulp bij je huiswerk
Ook voor huiswerkbegeleiding un je bij de OBA terecht. We werken samen met onze partners om leren makkelijker en leuker te maken. De huiswerkbegeleiding helpt je met bijvoorbeeld de planning van je huiswerk, maar is ook een fijne plek om je te kunnen concentreren.
 
 
     
     
Agenda
Inlog mijn bibliotheek
Veelgestelde vragen
  Whatsapp ons op:
telefoon icoon 06-5395 9896
  Je kunt ons ook bereiken via:
telefoon icoon  klantenservice@oba.nl
telefoon icoon  020-523 0900
VOLG ONS OOK OP SOCIAL MEDIA  
youtube icon   twitter icon   facebook icon   instagram
Deze mail is verzonden door de OBA
Afmelden | Gegevens wijzigen | Mail doorsturen