"Tour de OCC" med Anne Mette

I vores seneste nyhedsmail kunne du på 5 minutter få det store OCC-overblik med en helt ny digital brochure (den kan du stadig se lige her).

Nu har vi skruet endnu mere op for tempoet, når vores Head of Sales, Anne Mette Hvass, tager dig med på en 59 sekunders Tour de OCC.

Fra en løbetur i de grønne omgivelser til sprød mødeforplejning og godnat på Hotel Odense - vi garanterer, at du ikke kommer til at kede dig.

Go' fornøjelse!
Se videoen her

Kun én julefrokostdato tilbage!


December nærmer sig, og der er rift om julefrokostdatoerne lige nu!

Den 9. december kan I få præcis den afslutning på året, I drømmer om, i hjertet af Danmark og med professionel support på alt fra A til Z - og naturligvis en eminent lækker menu fra vores knivskarpe kokke.

Klik her for at se menu og priser - eller kontakt Anne Mette på amh@occ.dk for en uforpligtende snak om, hvordan I kan gå på juleferie med et smil på læben.

PS: Vi har også plads på Nature Energy Park - menuen er den samme og byder desuden på eksklusive lounges og en enestående udsigt over banen. Læs mere her.
 
Læs mere om julefrokost på OCC

MødeMekka på OCC


Den 15. november samler vi og Kursuslex den danske mødebranche til MødeMekka på OCC.

Vi glæder os meget til at lægge hus til de spændende oplæg, networking-sessioner og meget mere - og ikke mindst til at opleve Mikkel Beha, der fortæller om sine eventyr i den barske - men fantastiske - nordiske natur.

Vi ses i november!
 
Læs meget mere, og tilmeld dig MødeMekka
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2022 Odense Sport & Event, All rights reserved.
OCC.dk

Our mailing address is:
Odense Sport & Event
Ørbækvej 350
Odense SØ 5220
Denmark

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp