Efteling actie, occasions
Geen afbeeldingen?  Webversie

Occasion actie verlengd tot 2 maart!

Bij aankoop van een occasion uit ons assortiment vanaf €4.000,- een Kenwood Car DAB gratis. 

Vanaf €9.000,- ontvangt u4 gratis Efteling-tickets of een Kenwood Car DAB voor bluetooth bellen en audiostream  inclusief inbouw. Klik hier voor alle occasions!

 
 

Nieuwe Auto kopen steeds minder aantrekkelijk

De gemiddelde aanschafbelasting (BPM) op een benzineauto is tussen 2012 en 2018 met 56,4% gestegen. Voor een diesel zelfs met 82,7%. Dit blijkt uit een analyse van de verkoopcijfers van nieuwe personenauto's door RAI vereniging. Lees hier alles.

 
 
 

Profile ontbijt

De jongens van Profile; Martin en Cees hebben voor onze vroege klanten als verassing een heerlijk Yoghurt/Muesli ontbijt. Wachten was nog nooit zo lekker. 

 
 

Boek alvast uw wissel!

Voordelen:

  • Nog genoeg ruimte voor uw agenda wensen
  • Inclusief ontbijt
  • Inclusief verse bonen koffie
  • Snel binnen 20 minuten klaar voor een complete set
  • Werken terwijl u wacht
 
 
 

Brandstof labels

Even een reminder: Er zijn nieuwe brandstoflabels met aanduidingen. Alle tankstations in de EU krijgen gestandaardiseerde stickers die de soorten aanduiden. De vertrouwde benamingen zullen echter niet verdwijnen. Klik hier voor alle info van de rijksoverheid.

 
 

Rijden op de zon

Als we in de toekomst allemaal elektrisch willen gaan rijden, waar halen we dan al die stroom vandaan? Het nieuwe Nederlandse automerk Lightyear bedacht een auto die zijn peut direct bij de grootste energiebron haalt.... de zon. 

Lightyear is de gezinsauto die Tesla uitdaagt. De startup werkt aan een eerste prototype. De productie staat voor 2020 op de planning. Lees meer