Vogelsafari op Texel | 5x winterbloeiers | Gaan mollen in winterslaap?
LIEFDESKOORTS

LIEFDESKOORTS

De eekhoorns zijn actief, want is het paartijd. Op deze hotspots zie je ze...
Roots
Nieuwe podcast over bosuilen
HOE-OE-OE-HOE-HOEOEOE

Wil je graag meer weten over vogels en de geluiden die ze maken? In de Roots-podcast Notenkrakers nemen we je mee in de wereld van de tjilpende, zingende, piepende en kwakende vogels. De aflevering van januari gaat over de bosuil, die je nu kunt horen tijdens een avondwandeling.
Foto: iStock

Roots
5x winterbloeiers
EEN BEETJE LENTE IN DE WINTER

Door het zachte weer zijn er opvallend veel uitbundige winterbloeiers. Voor soorten als winterjasmijn en klimop is dat gebruikelijk. Maar ook bijvoorbeeld de gaspeldoorn staat volop in bloei. Roots zet 5 winterbloeiers op een rij. Plus: de resultaten van de Eindejaars Plantenjacht.
Foto: Paul Böhre

Roots
Zo fotografeer je...
INTIEME LANDSCHAPPEN

Intieme landschappen fotograferen is eigenlijk landschapsfotografie voor dummies, vertelt Roots-fotoblogger Bert Kok. In deze aflevering van Zo fotografeer je… vertelt hij hoe je intieme landschappen fotografeert. Is het echt zo eenvoudig?
Foto: Bert Kok

Roots
Natuurkennis
HOUDEN MOLLEN EEN WINTERSLAAP?

Stel nu je leukste natuurvraag aan Roots, dan zoeken wij het voor je uit. Deze bijvoorbeeld: als het hard vriest, wordt de bodem waarin mollen leven keihard. Gaan mollen dan in winterslaap? Of graven ze stug door?
Foto: iStock

Roots
Laatste kans: 50% korting
ROOTS NATUURAGENDA EN DE ROOTS SCHEURKALENDER

Begin het nieuwe jaar vol natuur met deze must-haves voor natuurliefhebbers. Profiteer nu van 50% korting op de Roots Natuuragenda 2020 en de Roots Scheurkalender 2020.

Roots
Roots-lezersreis
GA JE MEE OP VOGELSAFARI OP WADDENEILAND TEXEL?

Zin in een driedaagse vogelsafari op Texel met Klaas de Jong en Vogelmagazine-redacteur Paul Böhre? Wegens succes van eerdere edities worden ook dit jaar (in april en september) weer twee Roots Vogelsafari’s op Texel georganiseerd. Voor beginners en gevorderden. Tijdens deze reis spot je gegarandeerd de mooiste vogels van Texel...
Foto: Marcel van Kammen

Volg Roots ook op
Roots - Instagram Roots - Facebook Roots - Twitter Roots - Pinterest
Copyright © 2020 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer