CrimeCompagnie.nl | Bekijk nieuwsbrief in browser

Bol7Daagse!

Tijdens de Bol7Daagse zijn geselecteerde e-book titels van De Crime Compagnie maar 3,99! Maar bij de nieuwe Linda Jansma ging het fout... Deze is per ongeluk 1,99 geprijsd! Omdat we dit niet meer kunnen aanpassen kun je nu dus super goedkoop deze nieuwe titel lezen op je e-reader.

Welke titels er nog meer mee doen met de Bol7daagse kun je hier bekijken. 
Gooi je e-reader vol met deze spannende thrillers voor maar 3,99. ;) Deze actie duurt nog tot 31 maart.

Veel leesplezier!

Sarina - De Crime Compagnie

PS. Heb je een van onze boeken gelezen? Zou je dan een recensie willen achterlaten op Bol.com? Daar maak je ons en de auteur heel blij mee. Dank je wel! 

Onderstroom | Linda Jansma | 1,99 e-book

Onder het oppervlak bevinden zich de grootste geheimen.

Door de gewelddadige dood van haar dochter Insa is Hesters leven vrijwel volledig verwoest, haar huwelijk gestrand en haar zeilschool in financiële moeilijkheden geraakt. Als na twee jaar alle cursussen eindelijk weer zijn volgeboekt komt Timo, een goede vriend van Insa, terug voor zeillessen. En hij is niet alleen, ook Timo’s vader is meegekomen en het is duidelijk dat hij een oogje op Hester heeft.
Dan wordt er in de buurt een meisje vermoord en een tweede zwaar verwond en begint Hester te vermoeden dat Insa’s moordenaar is teruggekeerd. Of nooit is weggeweest…

Wat zeggen lezers? ‘Opnieuw een zinderende thriller van Linda Jansma. Wegleggen is onmogelijk!’ Wilma Groot, Troskompas

Lees nu de nieuwe thriller van Linda Jansma

Afgeschreven | Angelique Haak | 3,99 e-book

Nooit meer, had Sasja zich voorgenomen. Maar wat als er levens van afhangen?

De populaire Maasstadmoorden-reeks van thrillerschrijfster Sasja Winters is in de vergetelheid geraakt, net als zijzelf. Nadat Sasja een aantal jaren eerder in opspraak kwam door een incident met haar uitgever, brak ze met de schrijfwereld en alles wat daarmee samenhing.

Maar dan klopt de politie op haar deur. Er is een jonge vrouw vermoord en de manier waarop is Sasja maar al te bekend. De moordenaar heeft een boodschap voor haar: Voltooi de serie, of er zullen meer slachtoffers vallen!

'Spanning, mooie personages, wat gruwelijkheid, een vleugje humor en een goed verhaal!' - Vrouwenthrillers

Lees nu Afgeschreven

De lijst | Marelle Boersma | 3,99 e-book

De lijst brengt Erin, Charlotte en Max ongewild dichter bij elkaar. De gevolgen zijn dodelijk…

Erin werkt als archeologe in Naturalis in Leiden en houdt ervan om de geschiedenis tot leven te wekken via oude botten. Ze is net verloofd en het leven lijkt haar toe te lachen.

Charlotte is patissier in Orleans. Taarten bakken is haar passie en ze is zo goed in haar vak dat ze mag meedoen aan een belangrijke wedstrijd.

In Milaan tekent modeontwerper Max de mooiste jurk uit zijn carrière. Hij hoopt dat deze jurk het spektakelstuk zal zijn op de catwalk tijdens de fashionweek.

Dan wordt Erins geluk ruw verstoord door de plotselinge dood van haar adoptiemoeder. Haar moeder heeft niet de kans gekregen Erin te vertellen over De lijst. De lijst die Erin, Charlotte en Max ongewild dichter bij elkaar brengt en waarvan de gevolgen dodelijk zijn...

'Een indringend verhaal, het waargebeurde aspect is verschrikkelijk, een boek dat niet weg te leggen is. Een verhaal dat de lezer lang bij zal blijven.  ***** Wendy Wenning, Vrouwenthrillers

Ontdek nu het geheim achter De Lijst

Je bent aan de beurt | Loes den Hollander | 3,99 e-book

Het kan met elke vrouw gebeuren. Denk nooit dat het jou niet treft.

Na de dood van haar man komt Tessa David tegen. Ze is helemaal in de ban van haar nieuwe liefde en voelt zich sinds jaren weer springlevend. Maar dan blijkt dat David helemaal niet de leuke man is voor wie ze hem houdt. Sterker nog, hij doet dingen met haar die ze helemaal niet wil. Als ze met hem wil breken, krijgt ze hulp uit onverwachte hoek.

'Het is een sluw, wraaklustig en onheilspellend verhaal.' **** Linda de Jong

Lees nu Je bent aan de beurt

Nadorst | Marly van Otterloo | 3,99 e-book

de drank

de straf

de dood

Trainer Liset geeft de cursus alcohol en verkeer aan mensen die zijn gepakt met een slok op achter het stuur. Na een chaotische lesdag staat de politie ’s avonds laat voor haar deur. Eén van de deelnemers van het klasje een stelletje ongeregeld is door geweld om het leven gekomen.

In de weken die volgen, vallen meer slachtoffers. Net als voor een aantal cursisten eist het verleden zijn tol voor Liset. Lukt het haar om zelf buiten schot te blijven?

Een psychologisch sterk en spannend verhaal met intrigerende personages!' **** Veronique's boekenhoekje

Lees nu Nadorst

Bekijk hier alle deelnemende titels.
Instagram van Crime Compagnie
Facebook van Crime Compagnie
Twitter van Crime Compagnie
Website van Crime Compagnie
Copyright © 2024 Uitgeverij De Crime Compagnie, 
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft ingeschreven voor deze mailing.
Uitgeverij De Crime Compagnie
Remiseweg 12
Laren nh, Noord-Holland 1251 HW
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek


Gegevens aanpassen of Afmelden.