We geven 400 kaarten weg!
Wordt de nieuwsbrief niet goed weergeven, klik dan hier.

Win kaarten voor Oerrock! Het festival is uitverkocht maar met onze winactie maakt u kans om tóch naar Oerrock te gaan! Met artiesten als Anouk, Miss Montreal, Chef’s Special, De Kast en Di-Rect is dit hét muziekfestival van het Noorden dat u niet mag missen. Kijk snel hoe u meedoet.

Amstel Radler
alle soorten
tray van 6 blikjes/flesjes à 30-33 cl

Amstel blikbier
tray van 24 blikken à 500 ml
 

Doe mee >
WIN een Oral B elektrische tandenborstel Pro 2000! Met deze tandenborstel wordt tandenpoetsen een feestje! U maakt 10 keer kans t.w.v. €91,99.
Maak nu kans >
Lamzac is dé musthave voor de zomer! En u kunt hem nu winnen! De Lamzac is heel handig voor festivals, relaxen in het park, op de boot of op het strand. U neemt hem mee als klein pakketje en vult hem op uw bestemming binnen enkele seconden met lucht om er vervolgens heerlijk in te relaxen, hangen en luieren.
Maak nu kans >
Met het Leifheit Click System verwissel je super snel verschillende reinigingshulpen. Zo verwissel je met een ‘click’ de Allround bezem door de Clean & Away. U spaart nu tot 67% korting op de schoonmaakartikelen van Leifheit! Én ontvang bij 3 pakken Dettol reinigingsdoekjes citrus een gratis Leifheit Telescoop- of stalen steel!
Allround bezem 30 of 40 cm
 
Clean & Away
 
Bekijk meer >
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf u hier uit.