Nieuwsbrief van 11-2-20 6:25:08
Online bekijken

...we gaan tot op de bodem

Het glazen vloerluik: meer daglicht, meer beleving

Een glazen vloerluik is dé oplossing voor woningen of kantooromgevingen met een souterrain of etage waar meer daglichtopbrengst in de onderliggende ruimte gewenst is. Het WAG-luik van Gorter geeft daglicht vrij spel. Waar het ook wordt toegepast. Bovendien is het luik dankzij de strakke vormgeving en subtiele zwarte omlijsting in vrijwel ieder interieur toe te passen. Dat deze ijzersterke oplossing veilig beloopbaar is, is een vanzelfsprekendheid.
 

De beste basis onder iedere afwerking is nu ook de groenste

Nieuwenhuis BV is al vele jaren een toonaangevende firma wanneer het vloerrenovaties en vloerpreparaties betreft. Het voltallige personeel is VCA gecertificeerd en bezit daarnaast verschillende vakgerichte certificaten. “Scholing en flexibele inzetbaarheid vind ik belangrijk voor onze medewerkers, daarnaast vind ik het van belang dat mijn medewerkers aan alle veiligheidseisen voldoen, zoals helm, bril en stofmasker op als dit nodig is” zegt directeur Herbert Nieuwenhuis.

Een persoonlijk en uniek vloerdesign

Creëer een eigen opvallende stijl met Triflex Creative Design. Een duurzame vloer, maar dan met een tegelpatroon, logo, persoonlijke tekst of een ander creatief accent? Hiervoor ontwierp Triflex het product Triflex Creative Design, waarmee u uw entree, balkon of terras een persoonlijk tintje of opvallende look geeft. Triflex Creative Design is een product dat is ontstaan vanuit eigen initiatief.

Naadloze decoratieve epoxy gietvloer met 3D effect

Een zelf egaliserend en decoratief epoxysysteem met een samengesteld (kleurrijk) granulaat zorgt voor geraffineerde slijtvaste vloeren. Deze gepatenteerde mix zorgt voor een volledige 3D-effect van decoratieve toeslagstoffen. Mapefloor I320 SL Concept bevat gekleurde toeslagstoffen die niet ‘ontmengen’, waardoor telkens een perfect uniform uiterlijk ontstaat. De vloer kan in situaties binnenshuis bijna overal worden toegepast.

Heb je een afwateringsvraagstuk voor een bedrijfsvloer?

Wij zijn jouw gratis kennispartner! De ACO-groep is wereldwijd marktleider op het gebied van watermanagement. Als producent en ontwikkelaar van innovatieve en duurzame afwateringsproducten en –systemen beschikken wij over jarenlange kennis en ervaring. Heb je een vraag over het opvangen, reinigen, vasthouden en afvoeren van water? Wij adviseren je met elk vraagstuk.

Tegenstellingen die aantrekken

noraplan unita combineert rubber en graniet in een nieuw kleurenpalet. Puristisch-minimalistisch en tegelijkertijd uitnodigend huiselijk. De noraplan unita rubber vloerbedekking bereikt precies deze evenwichtsoefening. Met een unieke combinatie van de natuurlijke materialen rubber en graniet, benadrukt de vloer de eigentijdse industriële uitstraling en geeft het ruimten tegelijkertijd een harmonieuze en onderscheidende sfeer.

Forbo Fast Fit: Slim, snel en succesvol

Met Fast Fit is uw nieuwe winkelvloer zó gelegd. Forbo heeft de ideale oplossing met flexibele loslegvloeren voor winkelbedrijven. Met Fast Fit vernieuwt u interieurs in een oogwenk. En kunt u de zaak direct weer openen, want tijd is geld. Maak uw keuze uit banen, tegels of stroken die zonder verlijming op de bestaande vloer worden gelegd. En wees verzekerd van een veilige, ijzersterke vloer in de door u gewenste uitstraling.

Balkonverankering binnen 15 minuten met Schöck IQlick® achterafmontage

Voor het nieuwbouwproject aan de Siriusstraat in Hoorn maakt Slokker Bouwgroep gebruik van de nieuwe achterafmontage-oplossing IQlick®. Dankzij dit nieuwe systeem kunnen de balkons binnen 15 minuten vanuit de kraan gemonteerd worden. Tijdens de montage op de bouwplaats worden de balkons verankerd met twee moeren.
4.625
Leveranciers
25.853
Producten
872.880
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.