Kurser for offentlige myndigheder | Tilmeld dig
26. juni 2024
Kære John
I dette nyhedsbrev kan du læse mere om vores nye kurser under det, vi kalder Offentligretlig VidenHub, hvor vi gerne vil dele ud af vores indsigt og erfaringer med at få juridisk korrekte løsninger til at fungere i dagligdagen hos myndighederne.

Med Offentligretlig VidenHub vil vi gerne udbrede kendskabet til de løsninger, vi skaber i praksis, så det offentlige ikke behøver at genopfinde den dybe tallerken, når de svære sager opstår.

I nyhedsbrevet kan du læse og tilmelde dig kurserne; Kommunalfuldmagten - for praktikere, Grundlæggende databeskyttelsesret og Byggesagsbehandling. 

God sommer. 
KURSUS | DEN 4. SEPTEMBER | KØBENHAVN
KOMMUNALFULDMAGTEN – FOR PRAKTIKERE
På dette kursus går vi i dybden med kommunalfuldmagtsreglerne, så du bliver klædt på til at kunne anvende og rådgive om kommunalfuldmagtsreglerne i praksis. Kurset er målrettet praktikere og er virkeligheds- og praksisnært.
TILMELD
KURSUS | DEN 9. OKTOBER | AARHUS
GRUNDLÆGGENDE DATABESKYTTELSESRET (GDPR)
Vores kursus i databeskyttelsesret giver en grundlæggende viden om de databeskyttelsesretlige regler og udfordringer i hverdagen samt håndteringen heraf som ansat. Vi klæder dig godt på, så du ved, hvad du særligt skal være opmærksom på, og hvad du må/ikke må, når du behandler personoplysninger.
TILMELD
KURSUS | DEN 7. NOVEMBER | KØBENHAVN
BYGGESAGSBEHANDLING
På dette kursus dykker vi ned i byggelovens kompleksitet og opdaterer på den seneste viden om byggelovgivning og BR18-regler. Opdag, hvad der kræver byggetilladelse, og hvordan kommunerne navigerer gennem komplekse lovgivningsmæssige forhold. Hos Poul Schmith/Kammeradvokaten har vi ført mange retssager om byggetilladelser og sager, hvor byggetilladelser indgår i afgørelser efter planloven mv., og vi har derfor også indgående kendskab til retspraksis og praksis fra Byggeklageenheden.
TILMELD

Tak, fordi du læste med. 

Poul Schmith er et full-service advokatkontor. Vi tilbyder vores kunder specialiseret, juridisk rådgivning inden for højt regulerede og samfundskritiske sektorer på tværs af det offentlige og private erhvervsliv.

Læs mere om os
her.

Klik her, 
hvis du ønsker at afmelde eller ændre i dine indstillinger
for modtagelse af nyhedsbrevet. 
Klik her for at afmelde dig alt e-mailmarketing.
 
Recipient:31c75ab9-04b3-415b-8e72-bf51c9a83235;Email:5bbdf3bc-e07b-42d4-b31c-aaa02f354386