Beste vrijheidsstrijders,

Zoals ik gister als in de Midweek Update heb gezegd: het verhaal wordt steeds meer duidelijk wat er aan de gang is in Amerika.

Als je de video nog niet gezien hebt kijk dan hier.

Onze nieuwe videoshow publiceren wij morgen. Geef ons nog even de tijd om te kijken naar welke gekkigheid er vannacht weer uitbreekt in de USA.

Maar dat we hier te maken hebben met een complete theatervoorstelling blijkt toch weer uit het nieuws dat Biden cojona heeft. Zou hij eraan overlijden? OH HANS!!!

Misschien weet je wat ze altijd zeggen over de Amerikaanse verkiezingen: it is the greatest show on earth. De grootste show op aarde. En dat zal ook de titel zijn van morgen. Dan weet je al een beetje wat mijn insteek is.

Bedankt ook voor jullie reacties. Ze zijn zeer uiteenlopend. Maar 9 van de 10 zijn bijzonder scherp en het is mooi om te zien dat zovelen van jullie inmiddels ook niet het eerste narratief volgen.

Ik zal morgen een update geven van onze inzamelingsactie. Bedankt voor jullie financiële support. We zijn er nog niet, maar het gaat goed komen. Steun ons hier.

Tot morgen.
Robert

TOON JE WAARDERING MET EEN DONATIE!
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media
BITCOIN ADRES: 3DgksVTAmaX6YwuSAbZtfdkuXM89jTamtQ

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2024 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven