Oktober 2012

6 years ago


Text only:


Energie voor Bedrijven

Nieuwsbrief


Oktober 2012Alle nieuwsbrieven

Contact


Stadskantoor


Postbus 12345


5211 HH s-Hertogenbosch


(073) 615 51 55.meer...

Led verlichting in parkeergarage Avans


Avans Hogeschool heeft de traditionele tl-verlichting in haar parkeergarage aan de Onderwijsboulevard vorig jaar december vervangen door led verlichting. Door een bijdrage van de gemeente ‘s-Hertogenbosch is de terugverdientijd teruggebracht tot drie jaar. “Zonder die bijdrage hadden we waarschijnlijk voor een andere, minder energievriendelijke variant gekozen”, zegt John Pulles, verantwoordelijk voor energie en klimaat bij Avans Hogeschool


Lees verder...

Bossche versie Klimaatplein.com


In de vorige nieuwsbrief kon u lezen hoe het Bossche bedrijf Klimaatplein.com ondernemers helpt om in vijf eenvoudige stappen energie te besparen en te starten met groen ondernemen. Dit initiatief heeft sinds kort een specifieke Bossche versie.


Lees verder...

Gezocht: partners om energiesprong te maken


Voor het project Verduurzaming Vastgoed is het BEC op zoek naar partners die mee willen werken om het eigen vastgoed stap voor stap duurzamer te maken. Projectleider Patrick Koch van Heijmans roept BEC-partners op hun panden ter beschikking te stellen om met de kennis die bij de BEC-bedrijven aanwezig is deze te verduurzamen. De gemeente ‘s-Hertogenbosch heeft hiervoor als eerste twee gebouwen aangemeld. Wie volgt?


Lees verder...

Gratis advies ter waarde van 1500 euro


Bent u ook zo benieuwd hoe uw werknemers slimmer kunnen reizen en werken? Heeft u tussen de 25 en 250 werknemers, dan kunt u een gratis mobiliteitsscan laten maken. U vraagt hiervoor een gratis voucher (tegoedbon) aan bij NL Milieu en Leefomgeving en daarmee betaalt u de adviseur. Het kost u dus helemaal niets!!


Lees verder...

Nieuw Ricoh-kantoor één grote showroom


Begin volgend jaar verhuist Ricoh Nederland van de Herven naar het Paleiskwartier. Het nieuwe hoofdkantoor wordt hét uithangbord van Ricoh op het gebied van duurzaamheid en het nieuwe werken, maar ook voor haar eigen business, de digitalisering van processen. “In feite wordt ons pand één grote showroom.”


Lees verder...

Duurzaamheid en kwaliteit gaan bij ’t Vosje goed samen


Warme condens van een vaatwasser wordt vaak als hinderlijk ervaren. Maar restaurant ‘t Vosje in Rosmalen laat zien dat het ook anders kan. Daar wordt de warmte teruggewonnen en zo energie bespaard. “Het zijn vaak de kleine dingen die het doen”, zegt Roy van Veghel, algemeen manager bij de drie vestigingen van 't Vosje. Maar veel kleintjes leveren tezamen een behoorlijke besparing op


Lees verder...

HEVO erg tevreden in Riva-gebouw


Het nieuwe werken, digitale archivering, printing on demand, enkel nog a-label leaseauto’s, twee elektrische poolauto’s en een inner-city locatie bij het station. Het zijn sprekende voorbeelden die Geert Verhagen, senior adviseur voor de kantorenmarkt bij HEVO, aanhaalt om aan te geven wat er is veranderd sinds de verhuizing naar het Riva-gebouw in 2010.


Lees verder...

Afmelden voor deze nieuwsbrief? klik hier


S-hertogenbosch.nl

Categories: Local weekend away
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019