BIA focust op lichte machines en opent One Stop Shops
Bouwmachines.nl Nieuwsbrief
E-mail niet juist weergegeven? Bekijk in de webbrowser.
Bouwmachine.nl

Reportage: oliegesmeerd rijwerk reviseren met Verhoeven

BIA focust op lichte machines en opent One Stop Shops

BIA versterkt zijn distributie- en servicenetwerk voor Komatsu-machines met kleine vermogens. Daarnaast lanceert BIA in Nederland en België een zogeheten One Stop Shop, waar klanten zonder afspraak welkom zijn en ter plekke een nieuwe of gebruikte machine kunnen kopen, huren en terecht kunnen voor onderdelen, onderhoud en reparatie.

Van der Vrande toont nieuwe Case wielladers en minigraafmachines op zomershow

Van der Vrande Bouwmachines in Beek en Donk organiseert op zaterdag 8 juli 2017 een zomershow. Onder meer de nieuwe Case G-serie wielladers en C-serie minigraafmachines zijn dan te zien. Ook heeft dan de Case Rodeo plaats.

Afneembare Palfinger Epsilon autolaadkraan met vangmuilkoppeling

De Vries Cornjum investeerde in drie nieuwe Volvo FH500 trucks, compleet met aanhangwagens en een Palfinger Epsilon autolaadkraan. De kraan past op alle drie de motorwagens. Palfinger-dealer Bren Drachten kwam met een slimme constructie waarbij er niet alleen een vangmuilkoppeling op de motorwagen zit, maar ook op de kraan. Zo kan er ook een aanhanger mee.

Eerste volledig luchtgeveerde Volvo FH 5-asser voor D. Honig Transportbedrijf B.V.

D. Honig Transportbedrijf B.V. in Middenbeemster rijdt met de eerste volledig luchtgeveerde 5-asser in Nederland. Het betreft een Volvo FH 500 pk 10×4 bakwagenchassis met gestuurde naloopas, opgebouwd met een hydraulisch kabelsysteem voor het op- en afzetten van zeecontainers.

Nieuwe Kubota 4-tonner testen op open dag Meerman Groep

De Meerman Groep hield op zaterdag 13 mei een open dag. Bezoekers konden niet alleen het nieuwe pand in Vlaardingen bewonderen, maar ook de zandbak induiken met de nieuwe 4-tonner van Kubota, de KX042-4.

Volvo EC480EL semi-longreach voor De Waard

Kuiken leverde een Volvo EC480EL semi-longreach aan De Waard in Zeewolde. Samen met de twee onlangs in gebruik genomen Volvo A30G knikdumpers en een Volvo L120H heeft de Waard zijn machinepark in korte tijd flink uitgebreid. De machines zullen onder andere ingezet worden bij de verbreding van de A6 van Almere Haven tot Almere Buiten.

(advertorial)

Vacatures

Service monteur (Gouda)
UITVOERDER CIVIEL (Nieuwveen)

Neem een abonnement op BouwMachines en mis niets meer!

Facebook twitter
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.