borrelhapjes / tarte tropézienne / de fijnste foodfilms / de beste friet / lamsschenkels met tomaat en borlottibonen
delicious.
Virtueel borreluur
3x bijzondere hapjes

Een van de leukste initiatieven die we zagen langskomen, is een virtueel borreluur met vrienden. Om contact met elkaar te houden, de dag te bespreken, elkaar een hart onder de riem te steken of om elkaar te helpen. Het werkt als volgt. Download Whatsapp, Houseparty of een andere vergader-app. Maak een groep, spreek een tijd af, trek een lekkere fles wijn open, maak onze bijzondere hapjes en log in.   

delicious.
Voor een jarige
tarte tropézienne

Oorspronkelijk komt deze 'rijke' taart met lobbige custard uit Saint Tropez. Wij hebben er een delicious.draai aangegeven door 'm met fruit te maken. En dat maakt 'm net een tikkie frisser.  

profiteer van 38% korting
6x Roots + Ortlieb rugtas

De  natuur in huis halen? Dat kan met het tijdschrift Roots! Neem nu een abonnement, ontvang 6x Roots én de waterdichte Velocity Daypack 24L van Ortlieb (t.w.v. € 99,95). Samen voor maar € 86,-.

De velocity daypack is verkrijgbaar in vier kleuren. Kies zelf je favoriete kleur.

delicious.
delicious.
Thuisblijftips
de beste foodseries

Even ontsnappen aan de realiteit? Dan is een fijne foodserie een perfecte optie. Wij zochten de beste bij elkaar voor jou. Sit back & relax! 

delicious.
Friet met de grote F
zó maak je ze

Niks zo lekker als zelfgemaakte friet. Maar welke aardappels en wat voor vet gebruik je? En wat is de perfecte dikte? Natuurlijk geven we je ook hét recept voor mayo. Leuk om met de kinderen te doen!      

delicious.
Bomvol geur en smaak
gestoofde lamsschenkels met pomodori & borlottibonen

Nu we massaal thuis zitten, heb je misschien tijd voor zo'n superlekker gerecht als deze lamsschenkels. Je stooft ze in wijn en bouillon in 3 uur botermals. De oven doet het werk, aan de voorbereiding ben je niet langer dan een halfuur kwijt. Alleen al die geur in huis... héérlijk!  

delicious.
Volg delicious. ook op
delicious. - Instagram delicious. - Facebook delicious. - Twitter delicious. - YouTube
Copyright © 2020 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer