We hebben een nieuw boek! En we zijn er beretrots op: Omdenken op het werk. Vanaf vandaag te vinden in alle (online) boekhandels én natuurlijk bij ons in de webwinkel.
 

Hoog tijd voor omdenken op het werk


Want waarom werken wij eigenlijk? En waarom spelen we op ons werk vaak een rol? Waarom timmeren we alles dicht met eindeloze regelgeving en maken onze ‘oplossingen’ de problemen alleen maar erger? Waarom gedraagt de één zich op het werk als kleuter en de ander als een bully? We werken in een wereld van druk-druk-druk, stress en burn-out en er is veel onderling wantrouwen tussen werkgevers en werknemers.
 
En dat bracht Omdenken grondlegger Berthold Gunster bij de belangrijke vraag: hoe zouden we deze problemen op het werk kunnen omdenken?
 
Meer lezen over het boek

Cadeautip 🎁


Het boekje is vanaf vandaag te verkrijgen en kost €5. Dus ben je nog op zoek naar een sinterklaasdobbelspelcadeau? Een bedankje voor je team? Of gewoon iets leuks voor jezelf? Haal het nieuwe boek dan in jouw favoriete boekhandel of via onze webwinkel.

Oh en nog een tip: de Omdenken scheurkalender 2022. Hij gaat ontzettend hard, vooral met de feestdagen in zicht. Hij is hier nog te koop. Voor €16 heb je weer een heel jaar scheur- en omdenkplezier!
 
Ik wil het allemaal!
Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Instagram
Abonneer op YouTube
LinkedIn
Website
Email
Je ontvangt deze e-mail omdat jij aangemeld bent voor één van onze nieuwsbrieven.

Wil je geen mails meer van ons ontvangen?
Pas jouw voorkeuren aan or schrijf je uit.
Ons adres:
Omdenken
Oudegracht 263
Utrecht, 3511NM
Netherlands

Add us to your address book