Vier Kastelenroute met Rick de Leeuw, fijne podcasttips en mooie winacties!
Zin Magazine 11

Zin Magazine 11

Heel veel Vlaanderen, Koken met Sandra Bekari en nieuws over de overgang.
Zin
Fietsen langs de Schelde met Rick de Leeuw
Vier kastelen route

De Schelde is voor Vlaanderen wat de Rijn en de Maas zijn voor Nederland. Economisch en strategisch is de Schelde van uitzonderlijk belang. Rick de Leeuw en Maartje Elants maken een tweedaagse fietstocht langs vier kastelen aan de boorden van de Schelde.

Zin
Zin tipt
Van Dis Ongefilterd

Van de verkiezingen tot Nederlands-Indië, van gedichten tot hoe je je wereld groter kan maken. In de nieuwe podcastreeks Van Dis ongefilterd praat literair schrijver Adriaan van Dis over alles wat hem bezighoudt.

Zin
Wat nu?
Dementie verandert je leven

De diagnose dementie verandert je leven en dat van je naasten. Hoe ga je hiermee om? Wat kun je verwachten? Waar vind je hulp en informatie? Wat moet je allemaal regelen?

Zin
‘Ik lijk in niets op de avontuurlijke Pavel’
Schrijver Frank Nellen

Hij schreeuwt zijn schrijverschap niet van de daken. Schrijver maar ook jurist en universitair docent Frank Nellen is een ‘doodgewone man die toevallig veel met taal doet’. Met als resultaat wél een meteen bekroond debuut en nu een bloedmooie tweede roman die overal opvalt.

Zin
3 vragen aan
Acteur Roeland Fernhout 

Toneelspelen was altijd zijn grote droom. Acteur Roeland Fernhout (1972) stond ook óveral in het theater, van Amsterdam tot Tokio. Het was haast topsport – tot zijn gevoel zei: STOP! 

Zin
Dat vieren we graag met jou!
Vorsten bestaat 50 jaar!

Blijf op de hoogte van al het koninklijke nieuws uit binnen- en buitenland met de mooiste foto’s. Abonneer je vóór 20 oktober en ontvang 10 edities voor slechts € 50 (i.p.v. € 82,14), inclusief het speciale jubileumnummer van Vorsten. Mis deze unieke deal niet!

Zin
Muziektheater
De plantage van onze voorouders

Wie zijn wortels niet kent, kan ook niet groeien. De plantage van mijn voorouders, muziektheater van gezelschap Okrater naar de bekroonde VPRO-podcast. Een voorstelling die schuurt, geestig is enontroert. Met hoofdrollen voor Manoushka Zeegelaar Breeveld en 'Oogappel' Malou Gorter. 

Zin
41% Korting
Aanbieding Plus Magazine

Wil je volop genieten van het leven? En tegelijkertijd antwoord op vragen over onderwerpen die je bezighouden? Plus Magazine adviseert én inspireert. Word nu een jaar abonnee met maar liefst 41% korting. Dit abonnement stopt automatisch.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2023 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden