Bouwmachines.nl Nieuwsbrief
E-mail niet juist weergegeven? Bekijk in de webbrowser.
Bouwmachine.nl

Omzet verhuurmarkt boven miljard

Lees verder...

MAN TGS vijfasser Van Halem is robuust werkpaard

Handels- en transportbedrijf Van Halem in Hendrik Ido Ambacht heeft zich versterkt met een nieuwe MAN TGS vijfasser. Voor Van Halem is de MAN de ideale truck: ‘ Niet te ingewikkeld gebouwd en daardoor robuust. Belangrijk voor ons werk.’

Lees verder...

Heijmans schrijft eindelijk weer zwarte cijfers

Bij bouwbedrijf Heijmans heeft het herstel afgelopen maanden doorgezet. Heijmans schreef voor het eerste sinds 2011 weer zwarte cijfers. Daarom heeft de onderneming besloten om eerder dan gepland bepaalde leningen af te lossen.

Lees verder...

Elektrische PTO op MAN tankwagen van Van der Veen

Oliecombinatie Van der Veen in Wijdewormer investeerde in een nieuwe MAN TGS tankwagen. Bijzonder is de elektrische PTO. Bij het lossen kan de dieselmotor uitgeschakeld worden, de brandstofpomp op de tank wordt dan elektrisch aangedreven met behulp van een accupakket.

Lees verder...
(advertorial)

55-tons Hyundai HX520L voor Attero

Van der Spek Vianen leverde een nieuwe Hyundai HX520L graafmachine aan Attero. De dikke 55-tons Hyundai gaat aan de slag op de locatie in Landgraaf. De machine wordt ingezet voor afdekken van de stortplaats, het laden van vrachtwagens met grote capaciteiten en afwerken van de taluds op de stortplaats.

Lees verder...

Bouwmachinemarkt stevig in de plus

De vraag naar bouwmachines stijgt, zegt het Verband Deutscher Maschinen- und Anlagenbau e.V. (VDMA). Voor dit jaar rekent het VDMA, met 3.200 leden de grootste vereniging van machinebouwers, met een omzetstijging van 5 procent. In Duitsland worden nu al net zoveel machines afgezet als in het recordjaar 2007.

Lees verder...

BKT krijgt OEM-award van Caterpillar

Bandenfabrikant BKT heeft van Caterpillar de SQEP Silver Award gekregen. Dit is een onderscheiding voor OEM-leveranciers van Caterpillar die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen die de fabrikant stelt aan zijn leveranciers. Daarnaast zijn de Earthmax SR 47 en de Earthmax SR 45 gehomologeerd voor montage op Cat-dumptrucks.

Lees verder...

Vacatures

Diagnose Technicus / Diagnose Specialist - DPS Power B.V. (Ridderkerk)
Monteur (Emmeloord)
Chauffeur (Huizen)
Leraar Machinist Grondverzet ('s-Hertogenbosch)

Download gratis de praktijktest met de Yanmar SV100-2

Facebook twitter
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.