Gawalo
Online versie
Cv-ketels hebben nog steeds onderhoud nodig

In Nederland worden jaarlijks nog honderdduizenden cv-ketels geïnstalleerd en miljoenen ketels onderhouden. Het onderhoud van de cv-ketels is niet significant veranderd de laatste jaren, maar de onderhoudsfrequentie neemt wel af. Waarop moet de cv-monteur vooral letten bij onderhoud?

Lees verder >
(advertorial)
alt
Laat ons het regelen!
Je kan je volledige vloerverwarmingsproject bij ons uitbesteden. Wij dragen zorg voor het traject van offerte tot montage en wanneer gewenst inregeling. En plaats jij jouw opdracht voor 1 maart a.s.? Dan krijg jij van ons een 3-gangen diner voor twee!
Waterstofketel Remeha publiekslieveling van VSK

De winnaars van de VSK Awards 2020 zijn bekend. De publieksprijs gaat naar waterstofketel Hydra van Remeha. De jury koos voor de luchtdichtheidstester ATT van Acin, leidingsysteem Tigris K5/M5 van Wavin en het SWS Watermanagementsysteem van Schell.

Lees verder >
Alternatief voor cv-ketel in duizenden huurwoningen

Gezamenlijk willen acht Brabantse woningcorporaties hun woningvoorraad aardgasvrij en CO2-neutraal maken. En samen zoeken ze naar de ultieme oplossing.

Lees verder >
(advertorial)
alt
De deuren naar de toekomst gaan bijna open
VSK 2020 opent bijna haar deuren. Kom naar Jaarbeurs Utrecht voor de laatste ontwikkelingen en innovaties in de installatiesector. Met meer dan 325 gespecialiseerde exposanten en tientallen zeer informatieve kennissessies, is dit de vakbeurs waar je geweest moet zijn.
Herziene norm gebouwgebonden rookgasafvoersystemen

NEN heeft onlangs de herziene norm voor gebouwgebonden rookgasafvoersystemen gepubliceerd. De norm NEN 2757-1 gaat over gebouwgebonden systemen met een belasting tot 130 kW. 

Lees verder >
Vaillant op VSK: Warmtepomp met koudemiddel R290

Ronald Mazurel, manager Product Management bij Vaillant zit vol in de voorbereiding voor de VSK, maar heeft toch even tijd om Gawalo te woord te staan. “Op de VSK tonen we onze nieuwe warmtepomp, de aroTHERM plus.” 

Lees verder >
Meer nieuws
Partnernieuws
‘Mensen van de Toekomst’-plein op VSK 

Voor het eerst kent de installatievakbeurs VSK een ‘Mensen van de Toekomst-plein’. Het is een plek waar vakmensen zich kunnen oriënteren op de toekomst van hun vak, opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. En dat is in de zo snel veranderende markt hard nodig. 

Lees verder >
(advertorial)
alt
Comfortabel koel met Strada Hybrid
Met Strada Hybrid van Jaga installeer je samen met een warmtepomp een totale klimaatoplossing voor passieve koeling én verwarming. Het binnenklimaat in woningen is dynamisch met wisselende temperatuursomstandigheden en comforteisen. Strada Hybrid anticipeert hierop en regelt snel de juiste temperatuur.
Vakbase W-installatie
Wat is een gasabsorptiewarmtepomp?

Gasabsorptiewarmtepompen zijn te vergelijken met elektrische warmtepompen. Een wezenlijk verschil is dat gasgestookte warmtepompen worden aangedreven met een gasvlam en niet met elektriciteit.

Lees verder >
Whitepaper
Top 20 van installatiebedrijven

Top-3 installatiebedrijven

Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright