Digitale transformatie
PW
Opleiding & ontwikkeling
Online versie
PW
Digitale transformatie? Onderschat leervermogen ouderen niet
Alle medewerkers, van jong tot oud, kunnen mee in de digitale transformatie, zegt expert duurzame inzetbaarheid Martine Bolhuis van Centraal Beheer. “Je hoeft niet altijd op zoek naar andere medewerkers, als je maar weet op welk punt jouw organisatie het nog wat beter kan doen om medewerkers te stimuleren.”
(advertorial)
alt
Webinar Lang leve het leren!
Mensen kunnen hun leven lang leren. Dat doen we steeds meer digitaal. Zeker in de huidige periode. Hoe ondersteunt u medewerkers op het gebied van leren en ontwikkelen? Laat u bijpraten tijdens het gratis webinar Lang leve het leren! van Centraal Beheer op 11 juni.
PW
Het nieuwe leren: nooit uitgeleerd op de werkvloer
Het nieuwe leren is net als het nieuwe werken tijd- en plaatsonafhankelijk. Het gaat uit van de gedachte dat werknemers zich continu moeten ontwikkelen en daar ook zelf verantwoordelijk voor zijn. Hier kunnen zij verschillende vormen en kanalen voor inzetten.
De perfecte storm voor leren en ontwikkelen
Er zijn momenteel allerlei roerige omstandigheden die samen de perfecte storm vormen om onze houding te veranderen en onze investeringen in een leven lang leren op te voeren. Dat schrijft hoogleraar Nick van Dam in zijn nieuwe boek ‘Leren & ontwikkelen in het digitale tijdperk’. 
Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright