Nieuwsbrief
woensdag 22 november 2017
   

‘Onderzoek aan slimme meters deugt niet’

Dat zegt emeritus hoogleraar Veiligheid en Rampenbestrijding Ben Ale in het consumentenprogramma Kassa. “Suggestieve berichtgeving” fulmineert Netbeheer.

Lees verder

Duurzaamheidsadviseur pleit voor ‘techniekneutraliteit’

Gaan we de komende jaren helemaal elektrisch en kunnen we van het gas af? Theo Smits, adviseur Duurzaamheid en Energie bij Heijmans, wedt liever op meer paarden.

Lees verder

Statushouders oplossing voor tekort aan technici

Opleidingsbedrijf InstallatieWerk Nederland gaat asielzoekers met een verblijfsvergunning omscholen voor een baan in de installatie- of elektrotechniek.

Lees verder
Advertorial

HBS-200® liquid rubber: uitgebreid gecertificeerd

Uitstekende testresultaten, op het gebied van onder andere (kalk- en chloor-)waterbestendigheid, drukbelasting, treksterkte, veroudering bij verhoogde temperaturen, vorst- en dooibelasting, scheuroverbruggendheid, flexibiliteit en UV-belasting, bewijzen dat HBS-200® Liquid Rubber de beste keuze voor iedere professionele afdichtings- en beschermingsklus is.

Griffon biedt de vakman een com...

Lees meer

VSK 2018 voor installateur die wil aanhaken

Op de VSK 2018 zal de installateur meer dan ooit kennis maken met de vernieuwingen in zijn vakgebied. ‘Ons vak wordt steeds slimmer, blijf scherp met VSK’, is de slogan.

Lees verder

Pleidooi voor hybride warmtepompen

Hybride warmtepompen zijn het meest geschikte alternatief voor verwarming. En de klassieke cv-ketel moet verdwijnen. Dat zegt Peter Vermaat, topman van netwerkbedrijf Enexis.

Lees verder

Meer nieuws

Duurzaamheidsadviseur Heijmans: “Niet dogmatisch worden in duurzame zoektocht” >>
Wat is een hybride warmtepomp? >>
Ventilatiewarmtepomp Warmtewinner nog geen hardloper >>
Groothandel opent Inspiratiecentrum Duurzaamheid >>
Hoe kies je de meest geschikte warmtepomp? >>
Bekijk al het nieuws

Partnernieuws

Omgevingswet biedt kansen voor installatiesector

Bestemmingsplannen, bouwvergunningen en milieuvergunningen worden verleden tijd. Maar liefst 26 wetten gaan op in één regeling: de Omgevingswet. Wat heeft dat voor gevolgen voor de installateur?

Lees verder

Wissel Revit- en Excel data uit via een handige Revit app

Revit en Excel: twee programma’s die u waarschijnlijk dagelijks gebruikt. Helaas werken de programma’s niet altijd fijn samen, waardoor u vaak handmatig allerlei data moet overtypen. Dat is vanaf nu niet meer nodig. 

Lees verder
Advertorial

WOLF luchtverhitters; stil & energiezuinig

De indirect gestookte luchtverhitters LH-EC en TLHD-EC zorgen voor constante en aangename temperaturen, zijn bijzonder stil en reduceren het stroomverbruik aanzienlijk. Of u nu kiest voor de kleinste uitvoering of voor de uitvoering met het grootste vermogen, de luchtverhitters van WOLF overtuigen met bewezen doordachte techniek, eenvoudige montage en onderhoudsgemak.

Klik hier voor meer informatie.

Whitepaper

Prefab warmtepomp-units voor woningbouw en renovatie

Prefab units met warmtepompsystemen voor woningbouw zijn een trend. Warmtepompleveranciers spelen hiermee in op de behoefte aan kant en klare producten, zoals die is ontstaan door vraag bij installatiebedrijven.

Lees verder

‘Afbouw HFK’s brengt voedselzekerheid in gevaar’

De voedselzekerheid en het voortbestaan van duizenden bedrijven die van koeling afhankelijk zijn loopt gevaar. Dat stelt Steven Lobregt van adviesbureau Sparkling Projects. Lobregt schreef een alarmerende beschouwing over de gevolgen van de afbouw van HFK’s.

Lees verder

Vacatures

Ben jij een proactieve techneut met een passi... >>
Lamson Group is een innovatieve technisch die... >>
Als storingmonteur bij Vistaprint ben je net ... >>
In verband met voorgenomen groei en ter uitbr... >>
Bekijk hier alle installatie-banen
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.

Voorwaarden | Privacy statement