27 juni 2024
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Shopping Today
image
[onderzoek] Lezen populair, papier betrouwbaarder dan online
Lezen is de favoriete bezigheid van een kwart van de Nederlandse bevolking en krijgt de voorkeur boven onder andere sport, winkelen, eten, koken en radio luisteren. Daarnaast hecht 43% van de Nederlanders meer waarde aan wat ze op papier lezen dan wat ze online vernemen.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
DOSSIER SPORTMARKETING Adidas en Jude Bellingham belichten verlies
De EK-spot van Adidas concentreert zich op Jude Bellingham en is naar de tijdloze hit 'Hey Jude' van de Beatles gesneden. Waar op het EK de meeste merken euforische spots maken, is linken naar verlies een opvallend creatief hoogstandje - dat nu ook Oranjefans aanspreekt.
lees verder
twitter facebook linkedin
Wat voor loyaliteitsdier ben jij? Ontdek het met de 2024 Loyalty Quiz!
[advertorial] Ben jij een trouwe hond voor je favoriete merk of eerder een avontuurlijke kat die van afwisseling houdt? Ontdek jouw loyaliteitsdier met onze nieuwe quiz! Het Loyalty Marketing-team van Comarch heeft een leuke reeks vragen samengesteld om jouw merkvoorkeuren te onthullen. In slechts 7 korte stappen ontdek je welk loyaliteitstype jij bent!
image
Zilveren Kruis agendeert zonnebrandcrème op terras
Zilveren Kruis en Natwerk hebben de handen ineengeslagen voor een nieuwe campagne die Nederlanders wil wijzen op het belang van zonbescherming en het voorkomen van huidkanker.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Tom Coronel nieuwe merkambassadeur EP Equipment
Producent van intern transportmaterieel zoals pallettrucks, stapelaars, heftrucks en reachtrucks heeft de handen ineengeslagen met race-icoon en ondernemer Tom Coronel. Het merk is een meerjarige samenwerking aangegaan met de coureur, die in de arm genomen is als merkambassadeur.
lees verder
twitter facebook linkedin
Kom naar WOW Conference 2024 - Bereid je voor op de toekomst van welzijn en werk
[advertorial] Mis dit niet! Een nieuw event ter bevordering van welzijn en werk: WOW Conference. Laat je inspireren door gerenommeerde sprekers die de nieuwste trends en innovaties in welzijn met je delen. Krijg de nieuwste inzichten en praktische oplossingen hoe het welzijn van je medewerkers direct bijdraagt aan bedrijfssucces. WOW Conference is meer dan een conferentie; het is een investering in de vitaliteit en prestaties van je bedrijf.
image
Inzendingen Effie Awards 2024 geopend
Op 25 juni was de officiële kick-off van een nieuw Effie-jaar, tijdens EffieFest. Bureaus en adverteerders met een case waarin marketing en/of communicatie een belangrijke of doorslaggevende rol heeft gespeeld bij het behalen van een buitengewoon resultaat, kunnen deze tot 26 augustus aanstaande inzenden.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Amsterdam Fashion Week en Nespresso samen voor duurzaamheid
Nespresso en Amsterdam Fashion Week (AFW) slaan de handen ineen om te laten zien dat duurzaam ondernemen binnen een grote industrie mogelijk is. Van 3 tot 6 september 2024 krijgt nieuw talent ook een platform binnen de kanalen van AFW en Nespresso
lees verder
twitter facebook linkedin
Coolblue spreekt op Shopping Today
[advertorial] Pieter Zwart, de eigenaar én beginbaas van Coolblue spreekt op het keynotepodium van Shopping Today op donderdag 10 oktober. Coolblue kennen we als één van Nederlands' grootste webshops in consumentenelektronica. Maar eigenlijk zijn ze meer dan een e-commercebedrijf. Ze bouwen totaaloplossingen voor hun klanten met de ondersteunende infrastructuur. Dit doen ze in Nederland, België en Duitsland, online en in maar liefst 15 fysieke winkels. Kortom het wordt zeker een keynotesessie waarbij je leert van een gevestigde naam in de e-commercesector. Koop nu je ticket en profiteer van 80 euro korting.
image
Regering wil kennis Nederlanders over Holocaust vergroten
De kennis over de Holocaust onder Nederlanders moet worden verbeterd. Dat is het doel van het Nationaal Plan Versterking Holocausteducatie dat is opgesteld door meerdere ministeries en de Nationaal Coördinator Antisemitismebestrijding (NCAB).
lees verder
twitter facebook linkedin
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.