Koken op de BBQ, jeugdsentiment en actief genieten bij de Oosterburen.
Zin Magazine 8/9

Zin Magazine 8/9

Klik op de cover en bestel Zin Magazine met de code ZOMERZIN met € 1 korting
Zin
BBQ-TIJD
Girlpower = Girlpower

Koken op de barbecue? Helemaal niet moeilijk. Misschien dat al die stoere mannen daarom zo graag de grilltang ter hand nemen. Susan Aretz doet bepaald niet voor ze onder. Twee grilltoppers uit haar kookboek BBQ-tijd dat je ook kan winnen. Schenk jij de wijn in, schat?

Zin
Eén koekje bij de koffie
Typisch Hollands

Koningin Máxima is niet de enige die verbaasd was over dat ene armzalige koekje bij de Hollandse koffie. Ook andere migranten kunnen soms moeilijk wennen aan onze typisch Nederlandse normen en gewoonten. Of ze nu uit Duitsland of Iran komen.

Zin
Alleen deze week
13 x zin voor € 50

Profiteer alleen deze week t/m 23 juli van onze zeer aantrekkelijke weekdeal: 13x Zin voor € 50! Met Zin lees je spraakmakende, ontroerende en verrassende interviews en verhalen!

Zin
Wat als die ander de betere versie is van jou?
Schrijver & schilder Cobi van Baars

De jaren 60. Een tweeling wordt na de geboorte gesplitst en ter adoptie afgestaan aan verschillende ouders. 21 jaar later vinden de meisjes elkaar. Hoe is de scheiding in hun denken, voelen en handelen gekropen? Cobi van Baars onderzocht het in haar roman De onbedoelden.

Zin
Actief genieten
In Noordrijn-Westfalen

Het Teutoburger Wald is een ware outdoor-parel met meer dan 1300 fiets- en wandelroutes. Denk aan bossen, rivieren, laagland, rotsen, borrelende bronnen en ruige akkers en weilanden. Kortom bij de oosterburen valt op sportief gebied genoeg te ontdekken!

Zin
Onhaalbaar ideaal?
Perfectie de baas

In deze veeleisende maatschappij komt perfectionisme bij heel wat mensen voor. Als perfectionist wil je het voor iedereen én voor jezelf goed doen. Die hoge eisen die je aan jezelf stelt, kunnen heel vermoeiend zijn. Hoezo altijd die 9+? Een zes is ook voldoende!

Zin
Schaakmat
Top 5 Schaakfilms

Ter ere van de Internationale dag van het schaken (21 juli), delen we 4 schaakfilms en een miniserie, die staan als een toren. 

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2023 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden