Bekijk dit bericht online
Click 'Download images' to view images

Beste lezer, 

Graag lichten wij in deze mail een aantal online PE-sessies uit die worden georganiseerd tijdens de AV-week. 

Afwikkelen van nalatenschappen

De afwikkeling wordt vaak overgelaten aan de notaris, maar is dat wel terecht? Als accountant ken jij je cliënt als geen ander. Erik Tops van Fiscount neemt je in deze gratis sessie (1 PE) van de online AV-week mee in een aantal aspecten van de afwikkeling zoals wettelijke verdeling, quasiwettelijke verdeling, invloed huwelijksvermogensrecht en renteventieltechniek. Schrijf je hier in. 

Accountantskamer: strafhoekje of leermoment?

Wat is het doel van het tuchtrecht en hoe oordeelt de Accountantskamer? Is een maatregel een sanctie of leermoment? Sandra Schreuder, voorzitter van de Accountantskamer vindt de leermomenten voor accountants belangrijk. Ze vertelt wat in haar optiek de grote leermomenten in de uitspraken van de accountantskamer zijn. En bespreekt de do’s en don’ts in een tuchtprocedure. Schrijf je hier in. 


Cybersecurity

Er zijn steeds meer kwaadaardige aanvallen op databases. Tijdens deze gratis sessie (1 PE) geeft Espen Johansen van Visma je een kijkje achter de donkere wereld van onze browsers. Hij vertelt hoe je jezelf en je kantoor zo goed mogelijk kunt wapenen. Maar ook wat software leveranciers 24 uur per dag doen om je data in de cloud te beschermen. Schrijf je hier in. 

Kijk voor ons complete aanbod (betaalde of gratis sessies) op www.avweek.nl en profiteer t/m 9 september van 30% vroegboekkorting.

Schrijf je in met 30% korting!

Met vriendelijke groet,

Het AV-team

SPONSOREN
GEGEVENS WIJZIGEN  |  AFMELDEN