AV-week
Bekijk de webversie
 
 
 

Uitgelichte online PE sessies:

Highlights Belastingplan 2021
Gaan we op Prinsjesdag de extreme fiscale gevolgen merken van dit extreme jaar? Wat blijft er over van de verlaging van het Vpb tarief? En is er al een nieuw box 3 plan in aantocht? Kortom, dit jaar staat ons naar verwachting op Prinsjesdag meer fiscaal tumult te wachten dan anders. Heleen Elbert licht de belangrijkste highlights er voor je uit.

Cijfers transformeren tot advies
Accountancy draait niet alleen meer om het ‘cijferwerk’; het gaat om de juiste IT, vooruitstrevende medewerkers, innovatieve vaardigheden, marketing en pro-actieve klantbenadering. Tijdens deze sessie gaan we dieper in op het thema klantkennis en hoe digitalisering daar een rol bij speelt. Deze PE-sessie wordt je gratis aangeboden door Yuki.

Hoe bereik je optimale efficiëntie en ontzorg je je klant?
De beoogde efficiëntie behalen, het je klanten makkelijker maken en 360 graden inzicht in kantoor en klant? Martin van Vliet vertelt meer over de rol van de mens, zowel op het kantoor als bij de klant, en de cultuurswitch die digitalisering met zich mee kan brengen. Deze PE-sessie wordt je gratis aangeboden door Exact. 

Kijk voor ons complete aanbod (betaalde of gratis sessies) op www.avweek.nl en profiteer t/m 9 september van 30% vroegboekkorting.

Met vriendelijke groet,

Het AV-team

Programma & aanmelden
Sponsoren
Klik hier om u af te melden voor deze nieuwsbrief