3 december 2018
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Data Driven Commerce Event
image
AlleFolders breekt door grens 10 miljoen folderlezingen
Het online folderplatform AlleFolders heeft de mijlpaal van 10 miljoen folderlezingen per maand eerder bereikt dan verwacht. Die doorbraak werd niet deze maand, maar al eind november rond Black Friday gerealiseerd.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Goud Uberconnected en zusterbureaus: GUC Agency
Met ingang van december 2018 zijn Goud Uberconnected en de zusterbureaus Icemedia, Redmint en DIFR samengevoegd in één bureaumerk: GUC Agency. De afkorting ‘GUC’ werd al vaker gehanteerd voor Goud Uberconnected.
lees verder
twitter facebook linkedin
Succesvol loyalty programma bij Hudson's Bay
[advertorial] Vorige zomer opende Hudson's Bay haar eerste winkel aan het Amsterdamse Rokin. Hudson's Bay Nederland koos daarbij Comarch als partner voor het ontwikkelen van een nieuw loyalty programma voor hun klanten. Wilt u meer weten over deze innovatieve oplossing die meerdere technologieën combineert voor een ware next generation omni-channel customer experience?
image
'Efteling moet meer met data doen'
De Efteling heeft een Grand Prix-award gewonnen voor Opdrachtgever van het Jaar. De jury prijst het pretpark omdat het ‘storytelling als roots’ heeft. Janske Delmée (links), team lead marketing campagnes bij de Efteling, mocht de prijs op donderdag 22 november in ontvangst nemen. We vroegen haar om een reactie.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
FD is European Newspaper of the Year
Het Financieele Dagblad is verkozen tot European Newspaper of the Year. De Nederlandse zakenkrant valt in de prijzen vanwege het nieuwe concept en design.
lees verder
twitter facebook linkedin
Verbeter uw datakwaliteit met deze 6 tips!
[advertorial] In deze whitepaper krijgt u 6 tips die u helpen de datakwaliteit binnen uw organisatie te verbeteren. Naast het leveren van uw normale diensten of producten, is datamanagement de sleutel tot een succesvolle organisatie.
image
Festivalbezoekers verspreiden zich meer over heel Nederland
Festivalbezoekers verspreiden zich steeds meer over heel Nederland. Dit concludeert Respons in de jaarlijkse Festival Monitor. MarketingTribune analyseert de festival-ranglijsten van 2018.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
NIKS-genootschap zet Parker Brady op Kistje
Op maandag 3 december zal op het 'Kistje van NIKS' retail- en marketingspecialist Rupert Parker Brady plaatsnemen. Volgers van MarketingTribune zijn hiervoor vanaf 17:00 welkom op het Schinkelterrein te Amsterdam Zuid, vlakbij bureaus Ogilvy en TBWA\.
lees verder
twitter facebook linkedin
Download gratis: 'DAM for the modern marketer'
[advertorial] Vraag je je weleens af: "Wat kan DAM voor mij betekenen?" Om die vraag te beantwoorden hebben we de 'use case' voor 10 verschillende marketingfuncties uitgeschreven. Kom erachter hoe je digitale content beter kunt produceren, beheren en delen. De sleutel is om het hele team op dezelfde gecentraliseerde tool te laten samenwerken, op hun eigen, unieke manier.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.