Online seminar Indexbeleggen | Gratis deelname | 3 december

5 years ago


Text only:


 
 
 
Indexbeleggen wordt steeds populairder. Is deze nieuwe kostenefficiënte manier van beleggen ook voor u een goede manier om het rendement van uw beleggingsportefeuille te vergroten en/of de risico’s te verlagen?
Dit online seminar geeft uitleg over wat indexbeleggen precies is, wat het verschil is tussen ETF’s en indexfondsen en hoe u met deze instrumenten een portefeuille kunt samenstellen.
Drie experts gaan met elkaar in debat over vraagstukken als:
Waarom is indexbeleggen voor elke belegger interessant?
Wat zijn de kansen en risico’s van indexbeleggen?
Welke instrumenten staan de indexbelegger ter beschikking?
Sprekers:
 
 
Henry van Heijster
Investment Manager
ING Investment Office
 
Gert-Jan Verhagen
Directeur
iShares Nederland
 
Hildo Laman
Redacteur
Beleggers Belangen
 
Luister, geef uw mening en stel uw vragen aan de experts tijdens dit gratis online seminar op 3 december. Het seminar duurt één uur en is vanuit elke gewenste plek te volgen op uw pc of tablet.
Direct inschrijven
 
 
 
www.gripopjevermogen.nl
 
 
Grip op je Vermogen is het onafhankelijke platform dat informatie geeft over sparen, beleggen, pensioenen, fiscale mogelijkheden en financiële planning. Het platform is een initiatief van Elsevier in samenwerking met kennispartner ING, sponsor iShares en mediapartners Beleggers Belangen en Beurs.nl.
Wilt u geen aanbiedingen van Reed Business Events meer ontvangen per e-mail, dan kunt u zich met één klik afmelden. Eventuele nieuwsbrieven blijft u gewoon ontvangen. Hiervoor kunt u zich afmelden in elke nieuwsbrief die u ontvangt. Deze e-mail is verzonden door een automatische mailbox, vragen die u naar deze mailbox stuurt worden niet beantwoord.
 
 
 

Elseviergezondheidszorg.nl

Categories: Others | Miscellaneous
Age: 65 and older 31 until 64 years 19 until 30 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019