Online spreekuur lezer

1 year ago


Text only:

Preview tekst Preview tekst Bekijk de webversie Lekker Leven Tips  

Beste lezer,

Een korte nieuwsbrief dit keer. Allereerst iets voor je agenda: van 1 t/m 4 februari is de Allergiebeurs - samen met de Gezondheidsbeurs - in de Jaarbeurs in Utrecht. Uiteraard ontvang je van ons kaarten als je wilt komen! Daarover meer in de volgende nieuwsbrief. Maar zet het vast in je agenda, het is echt een super-uitje! 

Als onderdeel van het Lekker Leven Lidmaatschap bieden we ook een online vragenuurtje aan. Op dinsdag 12 december om 20.00u begint het, het is online dus je hoeft de deur niet uit. Heb je vragen voor onze diëtist Marieke van de Pavert of voor mij? Wordt dan vandaag nog lid voor slechts 5 euro per maand en doe mee! Opzeggen kan op elk moment. Klik hier om je aan te melden:  Lekker Leven Lidmaatschap Je krijgt dan direct toegang tot eerdere presentaties en kan je aanmelden voor het webinar.

Ben je professional? Dan kan je ook lid worden, je ontvangt een factuur voor je administratie. 

Philips aanbieding

Ik had het al in een vorige nieuwsbrief aangeboden, maar voor als je het gemist hebt, ik mag het nog één keer aanbieden. Ik verdien hier zelf geen geld mee, maar ben een zeer tevreden gebruiker. En ik ben gek op aanbiedingen, deze is voor jou! 

De adviesprijs van de Philips Pastamachine is € 159,99: je krijgt nu maar liefst 30% korting! En op de Philips SoupMaker van € 99 krijg je maar liefst 40% korting! 

Hoe werkt het? Klik hier om de Pastamachine aan te schaffen of hier voor de SoupMaker. Vul deze code in: AHS-M1W2-BKPM-PNNM en de korting wordt verwerkt. Je mag natuurlijk ook beide apparaten aanschaffen! 

Let op, dit is éénmalig en de code is strikt persoonlijk!  

Wellicht een goed idee voor de komende feestdagen? Doe er je voordeel mee! 

Graag tot snel!
Marloes Collins, namens het team van Allergieplatform.nl 

 

Allergieplatform.nl
Postbus 244
3340 AE H.I. Ambacht
info@allergieplatform.nl

         

stuur deze e-mail door| voeg mij toe aan je adresboekmijn gegevens wijzigen | afmelden nieuwsbriefAllergiesupermarkt.nl

Categories: Health | Welfare
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019