Du kan nu tilmelde dig online Temadagen: Nye regler om rekonstruktion af virksomheder

Online Temadag: Nye regler om rekonstruktion af virksomheder 

Den 16. marts kl. 9 - 11 holder vi en online temadag om de nye regler om rekonstruktion af virksomheder.

Tag en formiddag ud af kalenderen og bliv opdateret på ændringerne. Temadagen henvender sig til alle, der arbejder med udfordrede eller nødlidende arrangementer. 

Coronapandemien påfører fortsat flere virksomheder økonomiske udfordringer. Konkursrådet har tidligere foreslået flere væsentlige ændringer af reglerne om rekonstruktion for at gøre reglerne mere smidige og mindre omkostningskrævende.

Konkursrådets forslag har resulteret i en ændring af bl.a. konkursloven og af reglerne om rekonstruktion, som forventes at blive vedtaget i marts 2021. Formålet med ændringerne er at redde de virksomheder, som er levedygtige, men som på grund af coronapandemien - eller andre omstændigheder - er insolvente. 

De foreslåede ændringer er hverken emne- eller tidsmæssigt begrænset til coronapandemien, men omfatter også virksomheder, som af andre årsager har økonomiske udfordringer. Det betyder også, at ændringerne vil gælde efter corona.

 
Læs mere om emnerne og tilmeld dig temadagen

Kommende kurser i marts:


Vi håber stadig på, at vi igen må mødes fysisk i mindre grupper til marts. Derfor kan du stadig trygt tilmelde dig vores kurser. Hvis det på grund af restriktioner ikke kan lade sig gøre at afholde dem, så finder vi nye datoer senere på året.

I øvrigt gælder vores lempede afbestillingsregler til og med den 30. juni. Det kan du læse mere om her.

 


For dig, der arbejder med de mindre erhvervskunder


Er du en af de mange, der tidligere har deltaget på Fra privat til erhverv? Eller sidder du med mindre lokale erhvervsvirksomheder som tandlæger, frisører og håndværkere til dagligt?

Så er vores nye, praksisnære kursus Fra privat til erhverv: Træningsdag måske noget for dig. Formålet med træningsdagen den 10. marts 2021 er at give dig mere erfaring og ”hands-on”-oplevelser med erhvervscases, så du bliver mere sikker i dit arbejde med de mindre erhvervskunder.

 
Læs mere og tilmeld dig


For dig, der er backupmedarbejder på erhverv


Står du for dokumenthåndteringen i erhvervssagerne? Og vil du gerne være en endnu dygtigere sparringspartner for erhvervsrådgiverne i hverdagen?

Bliv opdateret på den seneste teori og praksis på kurset Praktisk håndtering af sikkerheder - erhverv den 23.-24. marts 2021. Her dykker vi ned i, hvilke dokumenter I kan bruge hvornår, og kommer rundt om de forskellige sikkerhedsformer.


 
Læs mere og tilmeld dig
 

Bliv skarp på landbrug

Hvad er vigtigst at have styr på, når du arbejder med landbrugskunderne? Risikostyring? Det gode ejerskifte? Eller måske krisehåndtering?

I virkeligheden skal du som landbrugsrådgiver have styr på det hele. Derfor er der godt nyt til dig: Du sparer 10%, når du melder dig til alle tre kursusdage om landbrug i foråret 2021. Udover, at du sparer penge, bliver du knivskarp i din håndtering af landbrugskunderne i en turbulent tid.

Rammer og drift

 
Få et godt overblik over landbrugets forskellige driftsformer og rammevilkår, så du bedre kan sikre dig, at du får de rigtige landbrug i din portefølje.

Kurset afholdes den 8. april

Økonomi, skat og ejerskifte

 
Udbyg din viden om økonomi for landbrugskunden, lær mere om ejerskifte og bliv skarp til at håndtere kredit i forhold til kunden.

Kurset afholdes den 11. maj

Drift og krisehåndtering

 
Bliv bedre til at håndtere de nødlidende landbrugsvirksomheder, både i forhold til fortsat drift og afvikling.

Kurset afholdes den 9. juni

Tryghed på FU

Vi passer på hinanden og følger myndighedernes anbefalinger i forbindelse med coronaudbruddet. Får svar på dine spørgsmål om FU og COVID-19 her:

 FAQ om muligheder og vilkår under corona
 
Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Følg os på Twitter Følg os på Twitter
Følg os på LinkedIn Følg os på LinkedIn
Ud fra din tilmelding af nyhedsbreve på finansudd.dk har vi fundet ovenstående nyheder relevante for dig.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage dette nyhedsbrev, kan du opdatere din profil og dine abonnementer til FUs nyhedsbreve her. Ønsker du at afmelde samtlige nyhedsbreve fra FU, kan du gøre det her

Se hvilke fagområder du kan tilmelde dig inden for nyhedsmails fra FU 

Se eksempler på tidligere udsendte nyhedsbreve inden for fagområderne

Finanssektorens Uddannelsescenter
Skovsvinget 10
8660 Skanderborg  
Tlf. 8993 3333 · E-mail info@finansudd.dk