25 juni 2024
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Online uitgaven eerste kwartaal 2024 gestegen met 3 procent
[Nieuws] In het eerste kwartaal van dit jaar zijn de online consumentenbestedingen met 3 procent toegenomen naar ruim 9 miljard euro. Het aantal online aankopen nam juist af met 3 procent naar ruim 85 miljoen. Wel wordt er meer gekocht bij buitenlandse webshops.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Getir krijgt nieuw kapitaal, maar moet wel herstructureren
[Nieuws] Flitsbezorger Getir heeft een kwart miljard dollar aan nieuwe investering binnengehaald. Het geld komt van investeerder Mubadala Investment Co., dat daarmee meer zeggenschap krijgt over het bedrijf.
twitter facebook linkedin
lees verder
Cameranu gaat met Mollie voor het hoogste niveau
[Advertorial] Switchen van payment service provider (PSP) is spannend, met alle mogelijke gevolgen voor je conversie. Toch waagde Cameranu onlangs de overstap, vertelt managing director Ricardo van den Burg. Wij willen service bieden van het hoogste niveau, dat zit al sinds dag één in het dna van Cameranu. Met Mollie als onze partner kunnen we dat serviceniveau vasthouden en doorontwikkelen, ook in een krimpende markt.'
image
image
Krein Bons stopt bij Lucardi vanwege gezondheid
[Nieuws] Ceo Krein Bons legt zijn taken neer bij juwelier Lucardi. De directeur kampt met de gevolgen van long covid.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Buckaroo maakt pinterminal van smartphones en tablets
[Nieuws] Payment Service Provider Buckaroo heeft een nieuwe app geïntroduceerd waarmee ondernemers hun tablet of smartphone kunnen omtoveren tot een pinterminal.
twitter facebook linkedin
lees verder
Kom naar WOW Conference 2024 - Bereid je voor op de toekomst van welzijn en werk
[Advertorial] Mis dit niet! Een nieuw event ter bevordering van welzijn en werk: WOW Conference. Laat je inspireren door gerenommeerde sprekers die de nieuwste trends en innovaties in welzijn met je delen. Krijg de nieuwste inzichten en praktische oplossingen hoe het welzijn van je medewerkers direct bijdraagt aan bedrijfssucces. WOW Conference is meer dan een conferentie; het is een investering in de vitaliteit en prestaties van je bedrijf.
image
image
Amazon Prime Day op 16 en 17 juli in Nederland
[Nieuws] Amazon houdt zijn jaarlijkse koopjesfestijn Prime Day dit jaar op 16 en 17 juli. Het is de vijfde keer dat de webshop zijn koopjesfestijn in Nederland viert.
twitter facebook linkedin
lees verder
Coolblue spreekt op Shopping Today
[Advertorial] Pieter Zwart, de eigenaar én beginbaas van Coolblue spreekt op het keynotepodium van Shopping Today op donderdag 10 oktober. Coolblue kennen we als één van Nederlands' grootste webshops in consumentenelektronica. Maar eigenlijk zijn ze meer dan een e-commercebedrijf. Ze bouwen totaaloplossingen voor hun klanten met de ondersteunende infrastructuur. Dit doen ze in Nederland, België en Duitsland, online en in maar liefst 15 fysieke winkels. Kortom het wordt zeker een keynotesessie waarbij je leert van een gevestigde naam in de e-commercesector. Koop nu je ticket en profiteer van 80 euro korting.
image
image
Woovin zet 'sneaker' op Duitse grond
[Nieuws] Online sneakerplatform Woovin onderneemt stappen naar het buitenland, te beginnen met Duitsland. Ook Frankrijk, Italië en Spanje staan op de planning.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.