19 december 2023
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Online uitgaven stijgen 4 procent in derde kwartaal
[Nieuws] In het derde kwartaal van dit jaar zijn de online consumentenbestedingen met 4 procent toegenomen naar 7,44 miljard euro. Consumenten gaven vooral meer geld uit aan vakanties.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Farfetch overgenomen door Zuid-Koreaanse online reus Coupang
[Nieuws] Luxe modeplatform Farfetch heeft een nieuwe eigenaar. Het Zuid-Koreaanse platform Coupang neemt het noodlijdende bedrijf over.
twitter facebook linkedin
lees verder
Vicky van Neople maakt Vitaminstore efficiënt en effectief
[Advertorial] Vitaminstore is een gespecialiseerde winkelketen in hoogwaardige voedingsupplementen en natuurlijke costmetica. Naast twintig winkellocaties beschikt de keten over een groot e-commerceplatform dat sinds de pandemie flink is gegroeid. We spraken met ceo Eduard Brenninkmeijer van Vitaminstore over Vicky, hun AI-gedreven en door Neople ontwikkelde medewerker op de klantenservice. 'Vicky is in no-time een begrip geworden binnen het bedrijf.'
image
image
Medewerkers PostNL worden volgens de Arbeidsinspectie te zwaar belast
[Nieuws] Medewerkers in distributiecentra van PostNL hebben te maken met fysiek zware belasting tijdens het werk, blijkt na controles van de Arbeidsinspectie in verschillende distributiecentra van het bedrijf.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Uber Eats werkt naast Getir nu ook samen met Gorillas
[Nieuws] Maaltijdbezorger Uber Eats bezorgt in Nederland nu ook boodschappen van flitsbezorger Gorillas. Het bedrijf werkt al enkele maanden samen met Getir, en breidt dat nu uit naar Gorillas.
twitter facebook linkedin
lees verder
Schrijf jouw webwinkel gratis in voor de Shopping Awards Vakprijzen
[Advertorial] De Vakprijzen belonen de kwaliteit van de webwinkel binnen een specifiek thema op basis van de veranderingen die gerealiseerd zijn in 2023. Je kunt dit jaar deelnemen aan 5 Vakprijzen, namelijk: DS Smith Sustainability Award, Marketplace Seller Award, PayPal Beste Starter Award, PostNL Nieuwe Technologieën & Innovaties Award of de B2B Award. Een ervaren vakjury onder leiding van een gerenommeerde Vakjury voorzitter buigt zich over de kandidaten. Schrijf je t/m 26 januari 2024 in voor een Vakprijs!
image
image
Belgische vakbonden dienen strafklacht in tegen Decathlon
[Nieuws] Sportretailer Decathlon zou volgens Belgische vakbonden het sociaal overleg dwarsbomen. Daarnaast zou het bedrijf zijn e-commerce dc naar Nederland willen verhuizen, zonder dit te communiceren. De vakbonden dienen daarom een strafklacht in tegen het bedrijf.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Meer conversie door b2b-personalisatie
[Onderzoek] B2b e-commerce is in opmars. Verschillende expertgroepen van ShoppingTomorrow, het onderzoeksprogramma van Thuiswinkel.org, hebben zich dit onderzoeksjaar specifiek gericht op b2b e-commerce. Organisaties die zich richten op de zakelijke markt beschikken over ontzettend veel data, waar ze meer mee kunnen doen dan ze nu doen. Personalisatie biedt daarbij volop kansen.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.