Dit was de week van FVD!

Syrirs kunnen n moeten terug naar huis: ons plan voor een terugkeerregeling
Grote delen van Syri zijn al jaren weer veilig. Gevluchte Syrirs zijn er welkom. Denemarken helpt ze sinds kort terug te keren naar hun thuisland. Maar in Nederland schetsen politici van het links-liberale kartel nog steeds ongenuanceerde angstbeelden over het land dat juist zij, verblind door naef idealisme, hebben gedestabiliseerd.

FVD wil na jaren van getreuzel voorkomen dat ng eens tienduizenden Syrirs onterecht een permanente verblijfsvergunning en daarna een Nederlands paspoort krijgen. Bekijk ons actieplan!

Simone Kerseboom houdt haar maidenspeech: onze liefde voor Nederland is wat ons verbindt
Tijdens een beladen debat over buitenlandse conflicten hield Simone Kerseboom haar maidenspeech. Op prachtige wijze sprak ze over onze glorierijke geschiedenis en benadrukte ze wat ht uitgangspunt hoort te zijn van ons buitenlands beleid: het Nederlandse belang moet altijd voorop staan!

NIEUW in HET FORUM: Ralf Dekker en ik over de doelen van onze beweging
Hoe bereiken we verandering? Vooral vanuit de Tweede Kamer, of is er meer nodig? En is het niet berhaupt al te laat om Nederland van de ondergang te redden? Moeten we een eigen zuil stichten?

Over dit en meer ga ik met Renaissance Instituut-bestuurslid Ralf Dekker in gesprek in de nieuwste aflevering van Het Forum. Ik ben heel benieuwd wat u ervan vindt!

Met strijdbare groet,

Thierry Baudet



FVD

Forum voor Democratie

Deze email is verzonden naar newsletter@newslettercollector.com. Als u zich geheel van onze nieuwsbrieven en berichten wilt uitschrijven kan dat via deze link.