Ons nieuwe magazine ligt voor je klaar!

1 year ago


Text only:

Ons nieuwe magazine ligt voor je klaar! | Toerkoop
Online versie | Afmelden
 
 
Ons nieuwe inspiratiemagazine "Passie voor Reizen" is binnen!
Onze passie voor reizen is onverminderd groot en onze rugzakken zijn weer gevuld met nieuwe reiservaringen, tips en adviezen die wij graag met je willen delen. We zijn trots op ons prachtige magazine “Passie voor Reizen” waar de afgelopen maanden hard aan is gewerkt en ook de nieuwe reisgidsen voor het aanstaande zomerseizoen liggen klaar. Wellicht borrelen ook bij jou de plannen voor een volgende vakantie alweer op, zeker met de koudste maanden van het jaar voor de boeg.
We horen regelmatig van onze klanten dat het reisaanbod groot en divers is, waardoor het wat onoverzichtelijk wordt. In het huidige tijdperk worden we overspoeld met mogelijkheden. Maar jouw ideale vakantie zit ertussen - dat is zeker! Om je te helpen om deze eruit te pikken, ben je voor hulp bij het maken van jouw keuze bij ons aan het juiste adres. Wij ne
men je graag het werk uit handen en bieden je een vakkundig op maat gemaakt reisvoorstel. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid tot een prijsvergelijking en zijn wij aangesloten bij SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en ANVR (Algemene Vereniging van Reisondernemingen) waardoor je reis bij ons veilig is. Kortom bij ons ben je verzekerd van een geslaagde vakantie of het realiseren van jouw ideale droomreis.
Wij wensen je fijne feestdagen en een inspirerend 2018!
 
 
 
Rijnlaan 8
8032 BA Zwolle
tel. 038-4533300
info@joland.nl
 
Volg ons op facebook!
 
Website
Afmelden
 
 
Wilt u onze digitale nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Door op deze link te klikken wordt uw adres uit de adressenlijst verwijderd.

Toerkoop.nl

Categories: Holidays Aircraft | Aviation Winter Sports | Snow
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older 7 until 13 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019