Voor reizigers, door reizigers | Webversie

Riksja Amerika
*Klik op 'Afbeeldingen weergeven' / 'Externe inhoud tonen' om alle aanbiedingen te zien*

Plan jouw reis met hulp van onze reisfanaten

Groot, Groter, Grootst. Je kunt er zoveel staten bezoeken, dat een reis naar Amerika altijd op de bucketlijst blijft staan. Ontdek de Sunshine state Florida, de bijzondere natuurparken in Zuid-West Amerika, swing in de Deepsouth of maak een ontdekkingstocht in het noorden van de States. Wij hebben de leukste plekjes voor je gevonden en adviseren je over de beste reistijd. Jij puzzelt met ons, Amerika-kenners Jessica, Lianne, Angelique of Danielle je ideale rondreis in elkaar en verblijft waar mogelijk in of nabij de nationale parken.

Bekijk de rondreizen
Bekijk de beste reistijd
footer

Bouw je eigen individuele reis:

Puzzel

Amerika is een enorm groot land en er zijn dan ook veel verschillende routes mogelijk. Jij kiest wat je wilt doen en wij helpen je graag bij de meest logische route die aansluit op je wensen. Daarbij letten we op het klimaat, de reisafstanden en geven we je tips over plekken die wij echt kunnen aanraden vanuit eigen ervaring omdat we er zelf al meerdere keren naartoe mochten reizen. Reis je met het gezin, neem dan zeker een kijkje bij Riksja Family Amerika.

lijn
Grand Canyon

Ontdek Zuid-West Amerika

Een gokje wagen in Las Vegas, wandelen over het randje van de Grand Canyon of cityhopping in San Francisco: met onze bouwstenen – korte reizen van een paar dagen – kan het allebei en nog veel meer.

17-daagse rondreis Hollywood, Hamburgers en rockin Highway, boek vanaf € 1598,-

Ontdek het Zuid-Westen
lijn
Nashville

Zingen in de Deepsouth

In het zuiden van Amerika vind je de muziekstaten. Rij langs katoenplantages, bezoek Graceland van Elvis Presley en leer alles over de country in Nashville. Amerika expert Angelique is er zelf geweest en kan goed helpen bij het maken van de juiste reisroute.

14-daagse rondreis Swingend door de deep South, boek vanaf € 1331,-

Verken de Deepsouth
Lijn
Florida

Zoek de zon op in Florida

Genieten van de zon, eilanden hoppen op Key west en alligators spotten bij de Everglades. Tijdens de koude natte maanden in Nederland, kun je de zon opzoeken in Florida.

10-daagse rondreis Florida: Sun en Fun, boek vanaf € 647,-

Ervaar Florida
lijn

Jessica, reisspecialist Riksja Amerika

Als reisspecialist vind ik het gaaf om reizigers te inspireren juist net het onbekende te ontdekken. De passie voor reizen kan ik iedere dag delen met klanten. Amerika is een bestemming die ik zal beschrijven als “over de top”. De diversiteit maakt het uniek, je kunt zelf met de huurauto reizen en hebt daardoor voldoende tijd voor je eigen plannen en reistempo. Mede daarom een geweldige reisbestemming voor iedereen!

lijn

Riksja Amerika brengt je verder

Kun je lastig een keuze maken tussen de verschillende regio’s dan helpen de reisexperts je graag verder bij een reis die jouw wensen in een reisschema weet te passen. Reisspecialisten Angelique, Lianne en Jessica zijn er zelf geweest en kunnen daarbij goed ondersteunen in het maken van de keuzes.

Vraag een offerte aan
Stippellijn

Een voorproefje van een Riksja Amerika reis

Video Amerika
footer

Je ontvangt deze mailing van een Amerika.nl partner, omdat je je op een van onze websites hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een winactie van Getaway Travel.

Wijzig je e-mailvoorkeuren als je liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming.

Of klik op afmelden.