Wanneer ga jij naar Amerika?
 
 
Top 10 Reisaanbiedingen
 
 
10x onze favoriete Amerika reizen van augustus!
 
Heb je zin in een avontuurlijke reis naar Amerika? Duik in onze top 10 indrukwekkende reizen door dit veelzijdige land! Van roadtrips langs de Route 66 tot wandelingen door de Rocky Mountains, er is voor ieder wat wils. Mis deze kans niet en bekijk ook onze reistip: Top 10 natuurwonderen van West-Amerika 🏞️
 
 
Reizen en reisinspiratie ontvangen over een andere bestemming?
Wijzig hier je e-mail voorkeuren!
 
 
Rondreis Go East
Vanaf € 2.845 - excl vlucht
Avontuur en cultuur in het hart van Amerika met Riksja Amerika. Start je avontuur in het iconische New York, waar de stad die nooit slaapt je verwelkomt met open armen. Vervolgens reis je per trein naar de historische stad Philadelphia, waar je kunt genieten van een heerlijke food tour. Proef de beroemde Philly cheesesteak en andere lokale lekkernijen terwijl je de rijke geschiedenis van de stad ontdekt. Vanuit Philadelphia reis je verder naar Washington D.C., de hoofdstad van het land, vol indrukwekkende monumenten en musea. Hier kun je de grandeur van het Witte Huis, het Capitool en het Lincoln Memorial bewonderen. Een absoluut hoogtepunt van je reis is een boottocht naar de majestueuze Niagara watervallen.
Bekijk deze 17-daagse reis
Groepsreis Alaska 
Vanaf € 5.595 - incl vlucht
Ontdek de ongerepte wildernis van Alaska met Djoser! Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur door een van de meest adembenemende gebieden ter wereld. Alaska, met zijn vijfduizend gletsjers, de hoogste berg van Noord-Amerika, en meer dan drie miljoen meren, biedt een uniek landschap dat je nergens anders zult vinden. Spot grizzly’s, zie zalmen in de rivieren zwemmen en bewonder de majestueuze bald eagles in hun natuurlijke habitat. Het prachtige, ruige landschap van Alaska maakt deze reis tot een speciale en onvergetelijke ervaring.
Bekijk deze 21-daagse reis
 
 
Fly Drive Cowboys en Indians
Vanaf € 2.237 - excl vlucht
Boek nu je rondreis met 333travel door het Wilde Westen. Reis door een echt Western decor met traditionele cowboy stadjes zoals Cody en de glooiende Black Hills. Beleef een stukje iconische Amerikaanse cultuur bij Mount Rushmore, met de wereldberoemde uit de rotsen gehakte sculpturen van vier gevierde presidenten. In het sprookjesachtige Yellowstone National Park kun je de kracht van de aarde ervaren met vulkanische bodems, spuitende geisers, felgekleurde kratermeren en heetwaterbronnen. Maak een betoverende wandeling in Arches National Park, waar de grootste concentratie van natuurlijke rode stenen bogen ter wereld te vinden is.
Bekijk deze 15-daagse reis
Autorondreis Western Classic
Vanaf € 1.905 - incl vlucht
Ontdek de magie van Amerika met NBBS Reizen! Laat je betoveren door een onvergetelijke autorondreis langs de meest iconische bestemmingen van het westen van de Verenigde Staten. Start je avontuur in de sprankelende stad Los Angeles, reis door naar het charmante San Francisco en ervaar de glitter en glamour van Las Vegas. Verbaas je over de adembenemende uitzichten van de Grand Canyon en het ruige landschap van Death Valley. Laat je verrassen door de schoonheid van Bryce Canyon en Zion National Park, en geniet van de serene natuur in Yosemite. Sluit je reis af met een ontspannen rit langs de prachtige kust van Californië. 
Bekijk deze 16-daagse reis
 
 
Groepsreis Alaska en Yukon
Vanaf € 6.999 - incl vlucht
Beleef het ultieme avontuur in Alaska met Sawadee! Deze groepsrondreis neemt je mee door het ruige en ongerepte landschap van het Denali Nationaal Park, waar immense gletsjers, indrukwekkende fjorden en eindeloze toendra’s de horizon vullen. Hier ontmoet je de wilde dieren van Alaska, zoals kariboes, wolven en grizzlyberen, in hun natuurlijke leefomgeving. Geniet van de unieke ervaring van de middernachtzon, die 's zomers nooit ondergaat, en laat je meevoeren door de overweldigende schoonheid van deze regio. 
Bekijk deze 22-daagse reis
Wandelreis De Schoonheid van de Pacific Coast
Vanaf € 2.898 - excl vlucht 
Ontdek de adembenemende schoonheid van de westkust van de Verenigde Staten met SNP Natuurreizen! Met relatief weinig autokilometers heb je alle tijd om te wandelen en excursies te maken in de indrukwekkende nationale parken van Olympic, Mount Rainier, Crater Lake, Lassen Volcanic en Yosemite. Deze reis neemt je mee door de prachtige, vaak weinig toeristische gebieden van Washington, Oregon en Californië. Bewonder de gletsjers van de 4000 meter hoge vulkanen, ontdek het mysterieuze Hoh Rainforest van Olympic, wandel over de vulkanische gronden van Lassen en sta versteld van de granieten schoonheid van Yosemite. 
Bekijk deze 19-daagse reis
 
 
Autorondreis Hoogtepunten van Oost-Amerika
Vanaf € 3.200 - excl vlucht
Verken de diversiteit van Amerika met Van Verre Reizen! Begin je avontuur in de bruisende hoofdstad Washington DC, waar geschiedenis tot leven komt. Verken vervolgens de adembenemende natuur van Shenandoah National Park en laat je betoveren door de majestueuze Niagara Falls. Maak een reis door de tijd in de schilderachtige Fingerlakes en ontmoet de Amish-gemeenschap voor een unieke culturele ervaring. In Philadelphia ontdek je waar vrijheid werd geboren, voordat je de reis besluit in het iconische New York City.
Bekijk deze 17-daagse reis
Luxe Reis Californië Delight
Vanaf € 9.550 - incl vlucht
Droomreis door Californië met Tico Reizen! Begin je avontuur in het bruisende Los Angeles, waar dromen werkelijkheid worden aan de zonnige kust. Geniet van dagen vol ontdekkingen met een lokale gids, die je meeneemt naar zowel iconische hotspots als verborgen juweeltjes. Vervolg je reis langs de adembenemende kustlijn op Highway 1, verken de majestueuze redwoods en verlies je hart in de charmante Carmel Valley. Na een betoverend verblijf in Yosemite National Park en serene dagen in Napa Valley, eindigt je reis in het kosmopolitische San Francisco. Stap op de fiets voor een rit over de beroemde Golden Gate Bridge en proef de culinaire hoogstandjes van deze wereldstad.
Bekijk deze 17-daagse reis
 
 
Groepsreis American Dream
Vanaf € 4.295 - excl vlucht
Stap aan boord voor een onvergetelijke groepsreis door het hart van de Verenigde Staten met Oak Travel. Van de majestueuze kustlijn van Los Angeles tot de bruisende sfeer van San Francisco, deze reis belooft een onvergetelijke ervaring. Na het verkennen van de stedelijke pracht van San Francisco, reis je verder door de weelderige velden van de centrale vallei naar het adembenemende Yosemite National Park. Kampeer onder de sterren, surf op zonnige stranden en geniet van overheerlijke pizza's met uitzicht op de spectaculaire Grand Canyon. Verlies jezelf in de surrealistische schoonheid van Bryce Canyon en ervaar de uitgestrekte vergezichten van Death Valley National Park.
Bekijk deze 18-daagse reis
Familiereis Wild West
Vanaf € 1.995 - excl vlucht
Maak een reis naar het ongerepte Amerika met Riksja Family Amerika! Verleg je grenzen met deze avontuurlijke Yellowstone rondreis. Speciaal ontworpen voor gezinnen die op zoek zijn naar meer. Reis door uitgestrekte landschappen en ontdek de ruige schoonheid van Salt Lake City, Yellowstone, en de indrukwekkende Grand Canyon. Overnacht in gevarieerde accommodaties, van sfeervolle lodges tot knusse cabins, elk met een eigen charme en comfort. Deze reis is perfect voor gezinnen met tieners die houden van avontuurlijke activiteiten en nieuwe ervaringen.
Bekijk deze 19-daagse reis
 
 
 
Jouw ideale Amerika reis niet gevonden?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Liever naar een andere bestemming?
 
Nieuwsbrief
 
Getaway Travel
 
Meer Getaway Travel

© Getaway Travel