Wanneer ga jij naar Zuid-Afrika?
 
 
Top 10 Reisaanbiedingen
 
 
10x onze favoriete Zuid-Afrika reizen van september!
 
Ben jij klaar om Zuid-Afrika te verkennen? Ontdek onze top 10 reizen die je langs de meest iconische bezienswaardigheden en geheime parels van het land voeren. Bereid je voor op een reis vol natuur en avontuur. En vergeet niet deze reistip te lezen: De 5 mooiste autoroutes van Zuid-Afrika 🚗
 
 
Reizen en reisinspiratie ontvangen over een andere bestemming?
 
 
Rondreis South African Experience
Vanaf € 1.655 - excl vlucht
Met Riksja Zuid-Afrika ontdek je de indrukwekkende natuur, bruisende steden en de fascinerende cultuur van Zuid-Afrika. Begin je reis in Johannesburg en eindig in de wereldstad Kaapstad. Daartussenin ga je op zoek naar de Big Five in Krugerpark en privéreservaten, geniet je van bootsafari’s en wandel je door eeuwenoude bossen. Ervaar de bruisende markten in Swaziland en proef de rijke smaken van Zuid-Afrikaanse wijnen in de Kaapse wijnlanden. Sluit je reis af met een bezoek aan de Tafelberg en bewonder de schattige pinguïns bij Boulders Beach. 
Bekijk deze 21-daagse reis
Groepsrondreis Wildrijk Zuid-Afrika
Vanaf € 2.219 - incl vlucht
Beleef het ultieme avontuur in Zuid-Afrika met FOX! Van het Krugerpark tot het subtropische iSimangaliso Wetland Park: elke dag is een nieuw avontuur vol wildlife en natuurschoon. Je overnacht in unieke lodges, waaronder een lodge aan de rand van het Krugerpark, waar de nacht gevuld is met de geluiden van wilde dieren. Maak kennis met de fascinerende cultuur van het koninkrijk Swaziland en ontdek de betoverende bergen van de Drakensbergen, rijk aan oude rotstekeningen van de San-bevolking. Maar er is ook ruimte voor je eigen invulling, zodat je kunt genieten van optionele activiteiten zoals een spannende 4WD-gamedrive in Hluhluwe.
Bekijk deze 15-daagse reis
 
 
Rondreis Zuid-Afrika Nationale Parken
Vanaf € 3.295 - incl vlucht
Djoser biedt jou een onvergetelijke reis langs enkele van de mooiste en minder bekende wildparken in het noorden van Zuid-Afrika. Naast een volledige verkenning van het iconische Krugerpark, ga je mee naar de verborgen schatten van het Marakele nationaal park, het Pilanesberg nationaal park, het Hluhluwe nationaal park en het schilderachtige Golden Gate nationaal park. Geniet van de stilte van de natuur, spot de Big Five en laat je verrassen door de veelzijdigheid van het Afrikaanse landschap. Voor iedereen die op zoek is naar avontuur en pure natuurbeleving, is deze reis een absolute must. 
Bekijk deze 18-daagse reis
Privéreis Safari's, Zee en Wijngaarden
Vanaf € 2.690 - excl vlucht
Maak een onvergetelijke reis naar Zuid-Afrika met Evaneos! Laat je verwonderen door de indrukwekkende Blyde River Canyon, een van de mooiste natuurwonderen van het land. En wat is een reis naar Zuid-Afrika zonder een safari? Ga op zoek naar leeuwen, olifanten en giraffen, terwijl je de kans krijgt om je innerlijke ranger te ontdekken! Kaapstad verwelkomt je met haar iconische Tafelberg en levendige sfeer. Voor wie van avontuur houdt, biedt de Tuinroute een schilderachtige rit vol verassingen. Reis naar Hermanus, waar je het spektakel van walvissen kunt bewonderen, of verwen jezelf met een wijntour langs de beroemde wijnroute.
Bekijk deze 14-daagse reis
 
 
Autorondreis Verborgen Plekjes van Limpopo
Vanaf € 1.798 - excl vlucht
Maak een reis die je diep in het hart van Afrika brengt met 333travel, naar het weinig bezochte Limpopo. Deze verborgen parel, grenzend aan Zimbabwe, Botswana en Mozambique, is een paradijs voor natuurliefhebbers en cultuurzoekers. Het is een plek waar authentieke Afrikaanse culturen, ongerepte landschappen en zeldzame dieren op je wachten. Je reis start in het bruisende Johannesburg, maar zodra je de stad verlaat, ontvouwt zich het ware Zuid-Afrika. Rijd door de bushvelden met de imposante Waterberg op de achtergrond en overnacht in een comfortabele safaritent midden in het Entabeni Wildlife Conservancy. Hier geniet je van adembenemende game drives, waar je de kans krijgt om de Big Five van dichtbij te bewonderen.
Bekijk deze 14-daagse reis
Wandelreis Westkaap en Oostkaap 
Vanaf € 1.714 - excl vlucht 
Verken Zuid-Afrika met SNP Natuurreizen: het avontuur roept! Reis in je eigen tempo langs de prachtige provincies Westkaap en Oostkaap. Route 62 voert je door schilderachtige dorpjes als Montagu en Tulbagh, met de majestueuze Breede Rivier vallei aan je zijde. Geniet van de kleurrijke Tuinroute, beroemd om haar unieke fynbos, en ga op zoek naar pinguïns op het Kaaps schiereiland. Wandel door de Cederbergen, bewonder walvissen en dolfijnen bij het De Hoop Nature Reserve en sluit je avontuur af in het indrukwekkende Tsitsikamma Nationaal Park.
Bekijk deze 17-daagse reis
 
 
Rondreis The Garden Route & Beyond
Vanaf € 3.999 - incl vlucht
Zuid-Afrika roept! Boek je reis bij Tenzing Travel en ontdek de ultieme combinatie van wereldstad, natuur en wildlife. Begin in het schitterende Kaapstad, waar je de Tafelberg kunt beklimmen voor een spectaculair uitzicht. Reis door naar het pittoreske Knysna en geniet van een ontspannende boottocht over de lagune. Het avontuur gaat verder in Tsitsikamma National Park, waar je kunt tuben, kajakken of ziplinen tussen de groene kloven. Maar het echte avontuur wacht in de natuurreservaten van Addo Elephant Park en Kariega Game Reserve, waar je oog in oog komt te staan met de Big Five.
Bekijk deze 16-daagse reis
Autorondreis Bush Discovery
Vanaf € 2.076 - incl vlucht
Maak je klaar voor een onvergetelijke avontuur met NBBS Reizen! Ontdek de adembenemende schoonheid van Zuid-Afrika met een betoverende combinatie van de Panoramaroute en het iconische Kruger National Park. Begin je reis met een verkenningstocht langs de spectaculaire Panoramaroute, waar je oog in oog komt te staan met wonderen zoals de Three Rondavels, de majestueuze Blyde River Canyon, de indrukwekkende Bourke’s Luck Potholes en het verbluffende God’s Window. Na deze adembenemende route is het tijd om de wilde natuur van het (Greater) Kruger National Park te verkennen. Ga op zoek naar de legendarische ‘Big Five’ tijdens spannende safari’s. Van de machtige leeuw tot de elegante olifant, je zult ze allemaal in hun natuurlijke habitat tegenkomen.
Bekijk deze 15-daagse reis
 
 
Familiereis Zuid-Afrika Tuinroute & Kruger
Vanaf € 3.099 - incl vlucht
Ervaar de ultieme familievakantie met Sawadee en ontdek Zuid-Afrika op een manier die je nooit zult vergeten. Reis langs de adembenemende Tuinroute en laat je verrassen door de hoogtepunten van dit veelzijdige land. Voel je op de top van de wereld op de Tafelberg en lach mee met de pinguïns op Boulders Beach. Van de indrukwekkende olifanten in het Addo Elephant Nationaal Park tot de fascinerende struisvogels in Oudtshoorn, elke dag biedt nieuwe wonderen. Verken het avontuurlijke Tsitsikamma Nationaal Park en bewonder de zonsondergang in Hermanus, waar je ook de majestueuze walvissen kunt spotten.
Bekijk deze 17-daagse reis
Autorondreis Panoramaroute Uitgebreid
Vanaf € 1.900 - excl vlucht
Laat je betoveren door Zuid-Afrika’s meest spectaculaire avonturen met Van Verre Reizen. Begin je reis met een schitterende rit over de Panoramaroute naar het wereldberoemde Krugerpark. Met je verrekijker en fototoestel in de aanslag, ga je op safari en probeer je de legendarische Big 5 te spotten. Maar de avontuurlijke ervaring stopt hier niet; in het Mkuze wildreservaat stap je van de jeep af en beleef je de natuur tijdens een spannende wandelsafari. Na deze wilde avonturen duik je de geschiedenis in met een bezoek aan de Battlefields en eindig je je reis in de weelderige groene vallei van de Drakensbergen. 
Bekijk deze 17-daagse reis
 
 
 
Jouw ideale Zuid-Afrika reis niet gevonden?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Liever naar een andere bestemming?
 
Nieuwsbrief
 
Getaway Travel
 
Meer Getaway Travel

© Getaway Travel