Deze week in De Meerpaal: The Father, After We Fell. Paw Patrol en meer... ONLINE VERSIE
De Meerpaal
De Meerpaal

The Father

Een fascinerend portret van een man die zijn grip op de realiteit aan het verliezen is. De briljante vertolking van Anthony Hopkins laat je geen moment los. Olivia Colman, als zijn dochter Anne, maakt zowel haar onmacht als haar liefde tastbaar. Bekroond met twee oscars!

> Tijden & Tickets

After We Fell

In After We Fell wordt een toekomst voor Tessa en Hardin ineens niet zo vanzelfsprekend, door onthullingen over hun families. Juist op dat moment dat Tessa haar droombaan in Seattle heeft geaccepteerd, wordt Hardin overmand met jaloeziegevoelens...

> Tijden & Tickets

Supernova

Sam en Tusker (Colin Firth en Stanley Tucci) moeten samen hun weg vinden in een leven dat langzaam uit hun handen glijdt. Een dramafilm over ware liefde met twee topacteurs.

> TIjden & Tickets

Paw Patrol: De Film

Zie de heldhaftige pups uit Paw Patrol in hun eerste - immens populaire - bioscoopfilm. Gewapend met nieuwe coole gadgets en uitrusting, gaat de Paw Patrol de strijd aan om de inwoners van Avonturenstad te redden.

> Tijden & Tickets
Films
De Boss Baby: Familiezaken
Free Guy
Jungle Cruise
Luizenmoeder – De Film

Bewoners De Regenboog genieten van 'rolstoelvriendelijke' film!

Vorige week dinsdag kwamen maar liefst 27 bewoners en vrijwilligers van De Regenboog naar onze bioscoop. De groep bestond uit mindervalide mensen, waardoor alle stoelen waren ingeklapt en de Kleine Zaal van De Meerpaal werd omgetoverd tot drive in bioscoop.

> Lees meer!
De Meerpaal
De Rede 80, Dronten
0321 388 777 info@meerpaal.nl

Eagerly Newsletters logo
verzonden met:  Eagerly Newsletters ©