Golfvakanties - Golf Holidays - Golfreisen
 
Costa Golfvakanties biedt de ultieme golfervaring aan de zonnige Spaanse en Portugese costa's. Geniet van luxe resorts, prachtige golfbanen en eersteklas service in een ontspannen en inspirerende omgeving. Of je nu een doorgewinterde golfer bent of net begint, wij hebben de perfecte vakantiepakketten voor iedereen. Ontdek onze exclusieve deals en beleef golfen op z'n best, onder de Spaanse zon!

En beschikt u zelf over accommodatie? Laat dan uw starttijden organiseren door Costa Golf en profiteer van goedkopere green fees. U zult onze dienstverlening zeer zeker op prijs stellen.
 
Aanbeveling voor een geweldige
 Costa Golfvakantie
 

Bonalba Resort Hotel & Golf ****

Spanje - Costa Blanca

Vliegen op Alicante
 
Geniet van een luxe verblijf bij Bonalba Golf & Hotel, gelegen aan de prachtige Costa Blanca. Speel op de uitdagende 18-holes golfbaan omringd door mediterrane natuur, en kom daarna tot rust in ons stijlvolle hotel met spa en zwembad. Boek nu je verblijf en ervaar een onvergetelijke golfvakantie onder de Spaanse zon!


 

 

 

 
 
 
7 overnachtingen
Golfen op de prachtige Bonalba golfbaan

2 pers. in tweepersoonskamer o.b.v. B&B + 4 greenfees v.a. € 597,- p.p.

Het is ook mogelijk om uw golf pakket aan te passen met greenfees voor andere banen in de regio w.o. Alicante Golf, El Plantio Golf, Alenda Golf, Font del Llop Golf of golfen op de nabijgelegen golfbanen Villaitana Levante of Poniente bij Benidorm. U kunt dus volop combineren.

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen. 

Meer/minder overnachtingen - green fees voor andere banen -  U bepaalt!

Prijzen kunnen per seizoen wijzigen, vraag daarom altijd om een passende offerte.
 
 
 
Specialist voor het Iberisch schiereiland
Spanje, Mallorca, Ibiza en de Canarische eilanden
Portugal, Madeira en de Azoren
 
-----
 
Wilt u leren golfen? Uw GVB halen? Uw handicap verlagen? Uw spel verbeteren?

Costa Golf biedt een zeer compleet clinic programma met golfclinics voor absolute beginners, ver gevorderde golfers en alle niveaus daartussenin.

Als een van de grootste organisatoren van golfclinics en dé specialist in de regio blijven wij bijzonder scherpe prijzen aanbieden. Bovendien betaalt u bij ons niets extra voor het gebruik van golfclubs, oefenballen, examens et cetera.
 

Costa Golfvakanties
NL: 030 8200353 - BE: 038082251 - ES: +34 966265073

Change address / Unsubscribe