Wanneer ga jij naar Nieuw-Zeeland?
 
 
Top 10 Reisaanbiedingen
 
 
10x onze favoriete Nieuw-Zeeland reizen van maart!
 
Droom je van een reis naar het land van de Maori-cultuur en spectaculaire natuur? Bekijk onze top 10 Nieuw-Zeeland reizen en laat je inspireren door de diversiteit en onvergetelijke avonturen. Voor extra reisinspiratie, bekijk onze suggestie: De top 5 mooiste plekken rondom Auckland 🌿🌊
 
 
Reizen en reisinspiratie ontvangen over een andere bestemming?
Wijzig hier je e-mail voorkeuren!
 
 
Rondreis Natuurlijk Noord
Vanaf € 3.335 - excl vlucht
Riksja Nieuw-Zeeland nodigt je uit voor een betoverende reis door het wonderlijke Noordereiland. Begin en eindig je reis in het bruisende Auckland, zodat je meer tijd hebt om te genieten van de prachtige landschappen en de unieke cultuur van dit land. Ontdek de bedreigde blue duck tijdens een kajaktocht, wandel langs de majestueuze Mount Taranaki, spot zeehonden en maak een betoverende reis door eeuwenoude bossen onder begeleiding van een Maori gids.
Bekijk deze 24-daagse reis
Groepsreis Aotearoa
Vanaf € 5.995 - incl vlucht
Djoser is jouw gids naar de natuurlijke pracht en culturele rijkdom van Nieuw-Zeeland. Van de bruisende straten van Auckland tot de rustige schoonheid van de Bay of Islands, van de geothermische wonderen van Rotorua tot de majestueuze pieken van Tongariro, deze reis biedt een betoverende mix van avontuur en ontspanning. Ontdek het Noorder- en Zuidereiland, waar elk landschap een nieuw verhaal vertelt. Waan jezelf in het gezellige Wanaka, omringd door de serene schoonheid van de natuur. En vergeet niet de warmte van de Kiwi's te ervaren, hun glimlach en gastvrijheid zullen je hart verwarmen.
Bekijk deze 25-daagse reis
 
 
Fly Drive Nieuw-Zeeland Highlights Deluxe
Vanaf € 5.722 - incl vlucht
Ontdek het magische Nieuw-Zeeland met 333travel! Je avontuur begint op het Noordereiland, waar je kunt ontspannen in Auckland. Vervolgens reis je naar de prachtige Bay of Islands, waar een dag vol mogelijkheden op je wacht, zoals een ontspannende cruise door de baai. Ontdek de Waitomo-grotten in de buurt van Hamilton voordat je verder gaat naar het geothermische wonderland van Rotorua, doordrenkt van Maori-cultuur. Je reis brengt je langs een vulkanisch landschap naar Taupo aan het schilderachtige Lake Taupo en verder naar de bruisende hoofdstad Wellington. En verken de ruige natuur van het Zuidereiland en Stewart Island.
Bekijk deze 27-daagse reis
Autorondreis The Natural Wonders of New Zealand
Vanaf € 7.499 - incl vlucht
Dompel jezelf onder in de betoverende schoonheid van Nieuw-Zeeland met Tenzing Travel. Luister naar het fascinerende geluid van krakend ijs tijdens een onvergetelijke hike over de Franz Josef Gletsjer. Laat je verwonderen door pruttelende modderpoelen en geothermische activiteit in Rotorua, waar de Maori-cultuur tot leven komt. Peddel langs verlaten baaitjes in het betoverende Abel Tasman National Park en laat je betoveren door de spectaculaire baaien bij de Bay of Islands.  
Bekijk deze 32-daagse reis
 
 
Autorondreis Nature & Wine in New Zealand
Vanaf € 2.124 - excl vlucht
Verken de betoverende schoonheid van Nieuw-Zeeland met NBBS Reizen! Van de bruisende straten van Auckland tot de geothermische wonderen van Rotorua, van de schilderachtige wijngaarden van Napier en Blenheim tot de majestueuze rust van Abel Tasman National Park, elke bestemming zal je verrassen en verwonderen. Wandel door de betoverende landschappen van Wanaka, bewonder de ijzige pracht van Fox Glacier en verlies jezelf in de serene pracht van Te Anau.
Bekijk deze 20-daagse reis
Autorondreis Nieuw-Zeeland in Luxe
Vanaf € 6.800 - excl vlucht 
Verlies jezelf in de betoverende landschappen van Nieuw-Zeeland met een luxe rondreis samengesteld door Van Verre Reizen. Geniet van de rust en stilte nabij het Tongariro National Park, ver weg van de drukte van het dagelijks leven. Laat je betoveren door de elegantie van de wijngaardcottage waar je zult verblijven en ontwaak met de zonovergoten Marlborough Sound als je achtergrond. Van de overweldigende natuur van Abel Tasman National Park tot de mysterieuze schoonheid van het regenwoud bij Franz Josef, deze reis belooft onvergetelijke momenten. Sluit elke dag af met een spectaculaire show van de sterrenhemel, terwijl je ontspant in een bubbelbad.
Bekijk deze 23-daagse reis
 
 
Groepsreis Nieuw-Zeeland
Vanaf € 5.999 - incl vlucht
Ervaar het majestueuze Nieuw-Zeeland met Sawadee! Ontdek een landschap dat zo divers is als betoverend, van besneeuwde bergtoppen tot kokende modderpoelen en weelderige regenwouden. Gedurende deze uitgebreide reis heb je alle tijd om je onder te dompelen in de rijke cultuur van zowel de Kiwi's als de Maori's. Je krijgt de kans om iconische bezienswaardigheden te verkennen en de diepgaande schoonheid van Nieuw-Zeeland te ervaren. 
Bekijk deze 28-daagse reis
Privéreis 360° Nieuw-Zeeland
Vanaf € 6.385 - incl vlucht
Laat je betoveren door de ongeëvenaarde schoonheid van Nieuw-Zeeland met Fivesenses. Ontdek de verborgen schatten van Nieuw-Zeeland terwijl je langs de Gentle Annie Road rijdt, van Hawke's Bay naar het Tongariro National Park. Verlies jezelf in de serene schoonheid van de Taranaki regio, een juweeltje in het zuidwesten van het Noordereiland. Geniet van lange, zonnige dagen terwijl je wordt ondergedompeld in de oprechte gastvrijheid van de Kiwi's. Fiets door het historische binnenland van Otago en breng drie dagen door op een authentieke Nieuw-Zeelandse boerderij.
Bekijk deze 35-daagse reis
 
 
Luxe Familiereis Nieuw-Zeeland
Vanaf € 18.500 - incl vlucht
Laat Tico Reizen je droomreis naar Nieuw-Zeeland werkelijkheid maken. Van de majestueuze Bay of Islands tot aan de betoverende schoonheid van Fiordland National Park, elke bestemming zal je betoveren. Begin je avontuur in Auckland en laat je betoveren door de Bay of Islands voordat je het hart van Nieuw-Zeeland, Rotorua, bereikt. Van Hawke's Bay tot aan Kaikoura, waar walvissen op je wachten, elke stop is een kans om te genieten van de pure schoonheid van dit land. Sluit je reis af in Queenstown, omringd door adembenemende bergen en het serene Fiordland National Park.
Bekijk deze 24-daagse reis
Familiereis van Queenstown naar Matakana
Vanaf € 2.415 - excl vlucht
Ga op reis naar het betoverende Nieuw-Zeeland met Travel Essence. Met een ontspannen reistempo verken je de meest indrukwekkende landschappen, de lokale fauna en flora, en de rijke geschiedenis van Nieuw-Zeeland. Ontmoet wilde dieren in hun natuurlijke habitat, leer over zeldzame planten en dieren, en laat je betoveren door de verhalen van de inheemse Maori-cultuur. En natuurlijk is er ook ruimte om te genieten van het lokale eten en de heerlijke wijnen die Nieuw-Zeeland te bieden heeft. Bereid je voor op een smaakexplosie terwijl je jezelf onderdompelt in de culinaire hoogstandjes van dit prachtige land.
Bekijk deze 21-daagse reis
 
 
 
Jouw ideale Nieuw-Zeeland reis niet gevonden?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Liever naar een andere bestemming?
 
Nieuwsbrief
 
Getaway Travel
 
Meer Getaway Travel

© Getaway Travel