Ontdek de betoverende kleuren van New England tijdens de Indian Summer
New England staat natuurlijk bekend om haar charmante dorpen, covered bridges, ruige kustlijnen en rode boerenschuren, maar zeker ook om de schitterende Indian Summer. De herfst in New England is een adembenemend spektakel van kleuren en natuurlijke schoonheid. Bij Doets Reizen hebben we twee unieke reisopties voor je samengesteld om dit prachtige seizoen optimaal te beleven. Meer over de Indian Summer lees je in deze nieuwsbrief!
Bekijk hier onze reis: 'New England's Indian Summer'
Review van een reiziger:
''Voor mij als hobbyfotograaf was dit echt een walhalla! Een reis om nooit te vergeten!''
Anja maakte onze reis: New England's Indian Summer
''Fantastische reis gemaakt naar New England met Doets Reizen. Onze mooiste vakantie ooit! Accommodaties die heel centraal gelegen waren, auto-afstanden waren prima te doen en leuke afwisseling. We waren er volop in de Indian Summer en hebben prachtige foto's kunnen maken. Voor mij als hobbyfotograaf echt een walhalla! Een reis om nooit te vergeten!''
Uitgelichte reizen:
New England's Indian Summer
Onze reis gericht op de Indian Summer van New England. Deze reis is uitsluitend te boeken van 22 september 2024 tot 30 september 2024, zodat je precies op het juiste moment kunt genieten van de felgekleurde herfstbladeren. Dit is de perfecte gelegenheid om de schilderachtige routes en charmante stadjes van New England te verkennen tijdens de meest kleurrijke periode van het jaar.


Meer informatie over deze reis!

 
Complete autovakantie door New England
Wil je meer flexibiliteit en de volledige pracht van New England ontdekken? Onze complete autovakantie door New England biedt je de mogelijkheid om in je eigen tempo te reizen en de veelzijdige landschappen en culturele hoogtepunten van deze regio te verkennen. Deze reis is beschikbaar gedurende het hele jaar.


Meer informatie over deze reis!
Camperrondreizen in New England
Voor de natuurliefhebbers die echt willen opgaan in de omgeving, raden we een camperreis aan door New England. Stel je voor: wakker worden met 10 cm aan kleurrijke bladeren voor je deur, een ervaring die je echt onderdompelt in de natuur.

Oost-Amerika is door zijn prachtige natuur perfect om met de camper te ontdekken. Vanuit steden als New York, Boston of Philadelphia rijd je in een camper door een gevarieerd landschap, waarbij sfeervolle en historische dorpjes worden afgewisseld met glooiende landschappen, uitgestrekte bossen, riviertjes en verrassend mooie natuurparken als Acadia National Park en Shenandoah National Park. Kortom.. niet moeilijk verliefd te worden op Oost-Amerika! Bekijk onze campertool voor verschillende soorten campers en om direct een prijsopgave te krijgen.
Bekijk hier onze campertool & stel zelf jouw camperreis samen!
Uitgelichte accommodaties:
The Glen House
Gelegen in Gorham, aan de voet van Mount Washington, biedt The Glen House een fantastische uitvalsbasis voor avontuurlijke reizigers. Vanaf hier kun je met de auto Mount Washington op, een unieke berg bekend om de extreme windsnelheden aan de top. Een onvergetelijke ervaring om zelfstandig de berg te beklimmen!


Meer informatie over deze accommodatie!

 
The Omni Mount Washington Hotel
Aan de andere kant van Mount Washington ligt het luxe Omni Mount Washington Hotel. Deze unieke accommodatie biedt de mogelijkheid om met een treintje de berg op te gaan, wat een schilderachtige en comfortabele manier is om van het uitzicht te genieten. De klassieke en gedetailleerde inrichting draagt bij aan het authentieke New England sfeertje.


Meer informatie over deze accommodatie!

 
Reisblog van Elske Doets:
Bereik de top van Mount Washington in New Hampshire
Lees Elske haar reisblog hier!
Wij regelen het!  
Ons team staat voor je klaar om jouw droomreis werkelijkheid te maken. 
Facebook
Link
YouTube
Website
Email
Je ontvangt deze nieuwsbrief van Doets Reizen.
2024 Copyright ©  Doets Reizen, All rights reserved.

Afmelden voor toekomstige berichten.