Ierland-specialist sinds 1963


Beste reisliefhebber,

Ontdek de Game of Thrones locaties en veel meer in Ierland! 

Ervaar het echte Westeros. In Noord-Ierland liggen de groene Riverlands zij aan zij met de Iron Islands, grenst de Dothraki Sea aan Winterfell en weet je nooit wanneer je een schrikwolf tegen het lijf loopt. Volg de verhalen van de Seven Kingdoms op het grondgebied van Game of Thrones.

Ierland heeft meer te bieden...
 

Het BBI Travel Team

5 Daagse reis Kust & Kerry

Combineer de spectaculaire kust met de prachtige natuur van de streek Kerry. U verblijft in uitstekende viersterren hotels, beide met een fantastische ligging aan het water.

Nu vanaf € 552 pp
4 Daags weekend Dublin

Geniet van een bruisende stad met tal attracties en bezienswaardigheden en het typische leven in de Ierse hoofdstad.


Nu vanaf € 299 pp
 
Game of Thrones locaties in Ierland!
8-Daagse autorondreis
GAME OF THRONES


In de voetstappen van de hitserie ’Game Of Thrones’. Met de meeste locaties van de Seven Kingdoms ter wereld heeft Noord-Ierland zijn titel ‘grondgebied van Game of Thrones’ dubbel en dwars verdiend. Ontdek het echte Westeros in Noord Ierland, reis door de betoverende bossen en bezoek fabelachtige kastelen. 
 
Meer informatie
Wandelen in Ierland, een belevenis!

Een wandeltocht van B&B naar B&B met routes die leiden door groene heuvelgebieden, langs de Atlantische kustlijn, stille meertjes en verlaten stranden. ‘s Avonds kunt u genieten van de typisch Ierse sfeer in de lokale pubs, met vaak traditionele muziek. Het leuke aan deze reizen is, dat deelnemers van verschillende nationaliteiten zijn, waardoor  een leuke internationale sfeer ontstaat.
 
Meer informatie
Openingstijden
050 - 31 360 00
Ma - vr: 9:00u - 17:00u
Za & Zo: gesloten
Uitschrijven nieuwsbrief


Over BBI Travel
Wie zijn wij
Contact
Vacatures
IJsland
Noorwegen